Duh dalmatinskih plemkinja, grofica, kneginja…uz tradicijski nakit!

Srebrne naušnice Rozete s rose gold pozlatom_1230kn_sniženo_615kn_Argentum; Srebrni privjesak Rozetine_750kn_sniženo_375kn_Zaks

Uz vašu omiljenu ljetnu odjevnu kombinaciju koji god tradicijski nakit odabrali savršeno će se uklopiti te odabranom outfitu instantno dodati pravu dozu glamoura i elegancije iz prebogate povijesti hrvatskih krajeva. Upravo to dokazuje nova kampanja najvećih hrvatskih lanaca za prodaju nakita, zlatarnica Zaks i srebrnarnica Argentum, cijenjenih upravo po najvećoj ponudi tradicijskog asortimana sada dostupnog po 50 % nižim cijenama.

Srebrne Konavoske naušnice sa žutom pozlatom_990kn_sniženo_495kn_Zaks, srebrne naušnice Dalmatinke sa žutom pozlatom_1550kn_sniženo_775kn_Argentum, srebrne naušnice Recine sa žutom pozlatom_1880kn_sniženo_940kn_Argentum

Poznato je da ljeti nema elegantnijeg modnog dodatka od nakita, a kada isti ima svoju povijesnu priču i značaj postignut je spoj prošlosti i sadašnjosti na najljepši mogući način.

Srebrne naušnice Dalmatinski cvjetići sa žutom pozlatom_290kn_sniženo_145kn_Argentum

„Uz modne dodatke iz kolekcije tradicijskog nakita utjelovljuje se duh dalmatinskih plemkinja, grofica, kneginja i ostalih žena visokog roda koje su nekoć jednakim detaljima krasile svoju pojavu. Upravo zbog svoje posebnosti, tradicijski nakit zanimljiv je i turistima koji svake godine već tradicionalno u njemu prepoznaju vrijednost istinskog suvenira. Nose ga kao uspomenu i najljepši djelić Lijepe naše – kao simbole bogate i slavne povijest hrvatskih krajeva“, poručuju prodajni savjetnici srebrnarnica Argentum.

Da niti jedan drugi nakit ne ostavlja takav utisak na kupca slažu se i u zlatarnicama Zaks: „Tradicijski nakit na hrvatskoj obali podjednako oduševljava domaće i inozemne posjetitelje, a zbog čega je prepoznatljiv i izvan granica zemlje. Stranci ga nerijetko kupuju kao poklon rodbini i prijateljima ili ponosno nose na svakom koraku“.

Stoga, ako niste među sretnicima koji već imaju Konavoske naušnice, Rećine, Dalmatinske cvjetiće ili drugi znameniti primjerak iz tradicijskog asortimana, sada je pravi trenutak da se nagradite naušnicama, narukvicom, privjeskom ili prstenom koji nikada neće izaći mode.

Tradicija je ponovno ‘IN’ pa iskoristite ljetno sniženje i svoj novi omiljeni komad tradicijskog nakita pronađite u Zaks ili Argentum poslovnicama diljem zemlje, a po 50% nižim cijenama.

Detalje o tradicijskim kolekcijama potražite na: www.zaks.hr i www.argentum.hr

Midas Widget

Ostavite komentar