Dugotrajni trag ljeta na vašoj koži

22. travanj 2018. – Lijepu, zdravu i preplanulu put nije lako postići. Koliko god uživamo u upijanju sunčevih zraka, svi znamo da dug boravak na suncu šteti našoj koži. Proizvodi za samotamnjenje puno su jednostavnije rješenje koje će vam pomoći da postignete brončani efekt kože, no, nije lako pronaći proizvod koji je istovremeno učinkovit i hranjiv za vašu kožu.

Oživite ljeto uz NIVEA Sun-Kissed Radiance Body losion za tamnjenje koji omogućuje hidratiziranu njegu kože i ujednačenu prirodno preplanulu put tijekom cijele godine. Više nije bitno koliko sunce grije, jeste li uopće u prilici ležati na plaži i raditi li na svojoj ljetnoj boji.

Zahvaljujući hidratantnoj formuli s ekstraktom ginka i uljem sjemenki grožđa, NIVEA Sun-Kissed Radiance Body losion za tamnjenje učinit će vašu kožu osjetno mekšom i omogućiti joj postupno tamnjenje za prirodne rezultate unutar 5 dana.

NIVEA Sun-Kissed Radiance Body losion za tamnjenje osigurava ravnomjeran učinak prirodne preplanulosti, pruža vašoj koži 24 sata dubinske hidratacije uz dugotrajni svježi miris i intenzivnu njegu. Dostupan je za svijetlu do srednje tamnu te za srednje tamnu do tamnukožu.

NIVEA Sun-Kissed Radiance Body losion za tamnjenje 400 ml –  39,90 kuna

Dobitnice u darivanju objavljenom 26. travnja su Mateja Pusonjic i Danijela Davor Glavinić.

Ostavite komentar