DUA LIPA predstavljena kao nova ambasadorica mirisa YSL BEAUTÉ!

Ona je odvažan novi glas pop-glazbe. Londonska zvijezda Dua Lipa obara rekorde od debitantskog albuma iz 2017. godine koji nosi njezino ime i trenutačno je najslušanija ženska izvođačica na svijetu po broju preslušanih pjesama.

Ima velike snove i ostvaruje ih.Ušla je u povijest nominacijom za glazbenu nagradu BRIT Awards u pet kategorija 2018. godine. Spot za njezin novi hit-singl „New Rules”, himnu posvećenu snazi žena, pogledan je više od milijardu puta na YouTubeu, čime je Dua postala najmlađa ženska izvođačica s tim brojem pregleda.

Ona postavlja nove trendove u kulturi. Dua je osvojila dvije nagrade Grammy i tri nagrade BRIT Awards, imabeskompromisan osjećaj za vlastiti identitet i želju za širenjem svoje iskrenosti, a časopis Time proglasio ju je predvodnicom nove generacije. Uz desetke milijuna pratitelja jedna je od najpopularnijih osoba na Instagramu.

Modna je ikona. Zahvaljujući svojoj modernoj i neodoljivoj ljepoti, surađivala je s najistaknutijim modnim fotografima.

Danas je YSL Beauté ponosan što može poželjeti dobrodošlicu novom članu svoje obitelji, Dui Lipi, kao ambasadorici novog ženskog mirisa.

YSL Libre

Ona može biti i snažna i iznimno ženstvena. Vrlo suzdržana, ali i vrlo vatrena. Ona utjelovljuje suvremenu slobodnu ženu koja ne prihvaća kompromise, određuje vlastita pravila i nosi YSL. Kroz njezinu strastvenu slobodu i senzualnost izražava se vatreno nasljeđe marke Yves Saint Laurent.

Dua se raduje suradnji s YSL-om i uzbudljivoj kampanji za novi ženski miris koja će započeti u rujnu 2019.

„Doista sam se poistovjetila s kampanjom zbog njezine neustrašivosti. Vjerujem u važnost samouvjerenosti, snage i utjecajnosti te neprihvaćanja kompromisa oko vlastitog identiteta, posla i uvjerenja, kao i ponosa na sve što činiš te mislim da se to odlično slaže s filozofijom novog mirisa Yves Saint Laurent.” Dua Lipa

„Dua Lipa glas je svoje generacije i utjelovljuje vrijednosti neovisnosti i slobode koje su oduvijek bile sastavni dio marke Yves Saint Laurent. Velika nam je čast surađivati s tako mladom i talentiranom izvođačicom na našem novom ženskom mirisu”, izjavio je Stephan Bezy, glavni direktor međunarodnog marketinga društva Yves Saint Laurent Beauté.

 

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar