DR. MARTENS je i ove jeseni MUST HAVE!

Dr. Martens ili popularnije samo ‘Marte’, jedan su od najvećih fenomena u povijesti mode i lifestylea. O njima se zna vjerojatno više nego o ijednom modnom komadu ikada, jer Marte nisu trend, pa čak ni povijesno jak brand. Dr. Martens je kult.

Izrastao je od radničke obuće kroz umjetničke subkulture u uniformu pojedinih generacija, dok ga nisu prigrlili i gurui mode i doveli Marte na svjetske modne piste. I to više od svega govori o Martensu, brandu koji je ostao uniforma punka ili skinsa, a u isto vrijeme se pojavljuje na red carpetu London Fashion Weeka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Martensov Jadon je ultimativni must have ove sezone❣️ Koji je tvoj favorit? #drmartens #buynow #new #newcollection #shoebedogirl

Objavu dijeli ShoeBeDo (@shoebedoshops)

Na svom putu, koji traje već 60 godina, modeli su prepoznatljivi po boji, broju rupica te izbrazdanom gumenom potplatu sa zračnim jastukom, koji je  prošiven žutim koncem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Opasno dobrim Martama protiv ponedjeljka! ✌🏻 #drmartens #molly #new #newcollection #falllove #fallhappiness #shoebedogirl #buynow

Objavu dijeli ShoeBeDo (@shoebedoshops)

Marte su bezvremenske; i kroz godine i tijekom godine. Najveći poklonici Dr. Martensa iz svojih čizma ne skidaju se ni tijekom ljetnih mjeseci, ali za većinu – vrijeme Marti dolazi s jeseni. Kombinacije poput ‘kratke hlače & čizme’ uskoro će se zamijeniti toplijim outfitima, koji u kombinaciji s Martama stvaraju ‘wow’ efekt. Monokromatski mat i lakirani modeli, koji su upravo stigli u ShoeBeDo, savršeno će se uklopiti sa svim jesenskim haljinama, trapericama, vestama, balonerima, odijelima pa čak, u onim najhrabrijim slučajevima, i trenirkama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Dr.Martens Pascal ponovo u tvom ShoeBeDou! ⚡️ #drmartens #new #newcollection #pascal #fall #shoebedoshops

Objavu dijeli ShoeBeDo (@shoebedoshops)

Iako su jesen i zima pred nama po mnogo čemu neizvjesne i nose sa sobom ”novo normalno”, ostaje nam i jedno ”staro normalno” – Marte su i ove sezone must have, pravi imperativ.

Zato posjetite jedan od ShoeBeDo dućana ili samo klik udaljen webshop www.shoebedo.com i uskočite u svoje nove Marte. Voljet ćete ih zauvijek!

Foto: ShoeBeDo

Midas Widget

Ostavite komentar