Doznajte sve tajne lobiranja – online i besplatno!

Dr. Boris Cizelj, dugogodišnji lobist u Bruxellesu, održat će besplatni online seminar o lobiranju, a prijaviti se može svatko

borisLobiranje se ne odnosi samo na poslovnu sferu života – lobiramo svi, čak i u privatnom životu. To znači da smo svi ponekad lobisti, često nesvjesno. No, postoji razlika između dobrog i lošeg lobista, a o tome će govoriti dr. Boris Cizelj, dugogodišnji lobist u Bruxellesu i predavač DOBA Fakulteta, koji će održati besplatni online seminar na temu lobiranja, u srijedu, 16. rujna s početkom u 20.00 sati.

Dr. Boris Cizelj govorit će o tome zašto poznavanje lobističkih vještina može koristiti u svakodnevnom životu te čime moramo ovladati kako bismo postali uspješni u lobiranju. Također, govorit će o definiciji lobiranja i njegovim oblicima, kao i o metodama rada i instrumentima lobiranja. Na kraju predavanja sudionici će dr. Cizelju moći postavljati pitanja, a seminar će se održati na hrvatskom jeziku te će trajati 45 minuta.

Broj mjesta je ograničen. Osigurajte svoje mjesto i prijavite se online.

Dr. Boris Cizelj dugogodišnji je lobist u Bruxellesu, predsjednik Uprave Slovenskog privrednog i istraživačkog udruženja u Bruxellesu. Svoja bogata istraživačka i lobistička iskustva prenosi kolegama iz sektora gospodarstva jer, pored rukovođenja Slovenskog privrednim i istraživačkim udruženjem, u Bruxellesu dočekuje delegacije slovenskih poduzeća, organizira njihovo obrazovanje i posreduje između njih i organa Europske unije. Živi i radi u Bruxellesu.

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar