Dopusti mi da te poljubim sa VOLUPTÉ TINT-IN-OIL!

Odbacite sramežljivost. Umjesto tradicionalnog balzama, isprobajte VOLUPTÉ TINT-IN-BALM i poljubite GA ostavljajući njegujući trag na njegovim usnama, neće vas zaboraviti:)

Pokušavajući proniknuti u želje modernih ljubitelja makeupa, YSL Beauté u 2017. predstavlja revolucionarnu hibridnu formulaciju – nastavak priče o legendarnom proizvodu VOLUPTÉ TINT-IN-OIL.

Dvije formule, dvostruka dobrobit. Uz novi VOLUPTÉ TINT-IN-BALM, svjetlucava boja udružuje snage s njegujućim balzamom koji se topi na usnama, ostavljajući zavodljivi trag.

Za zaigrane ljubitelje balzama za usne koji su stalno u pokretu, VOLUPTÉ TINT-IN-BALM jednostavno je rješenje bez kojega više neće moći, jer njihovim usnama odmah pruža sjaj blistavih boja i dugotrajnu njegu.

Linija proizvoda VOLUPTÉ ne zadovoljava se već viđenim. Novi proizvod VOLUPTÉ TINT-IN-BALM jednostavno je savršeni spoj njegujuće snage balzama i blistavih boja.

Zahvaljujući jedinstvenoj dvostrukoj jezgri, pruža dvostruke dobrobiti uz očaravajući finiš. Vanjski sloj trenutačno obavija usne blistavim sjajem, prožimajući ih živopisnim, a opet providnim bojama.

U vrhu ruža, koji je u obliku usana, krije se jezgra drugačije teksture. Zahvaljujući novoj tehnologiji tzv. povratnog ubrizgavanja, dvije formule s dvije različite teksture stvaraju formulu s dvostrukim učinkom za revolucionarni finiš u prepoznatljivom stilu YSL Beautéa.

Jednostavno i brzo. VOLUPTÉ TINT-IN-BALM ostavlja poljubac boje zavodljivog sjaja. Ne možete prestati – što ga više nanosite, to se dulje zadržava na usnama, a boje postaju sve intenzivnije. Dan za danom, njegujuća formula svakim se pokretom nježno topi na usnama.

Proizvod po mjeri za kreativne žene koje se vole igrati bojama i spontano smišljaju nove lookove, VOLUPTÉ TINT-IN-BALM je dostupan u tri seta kapricioznih nijansi koje razbuđuju buntovnu snagu. Kutijica je u bijeloj i zlatnoj boji – šik kombinacija koja savršeno odgovara eksplozivnom sadržaju.

ME BUT FLIRTIER

Naizgled sramežljiva, no dojam vara. Ovoj rođenoj koketi nemoguće je odoljeti, zahvaljujući ležernim, blistavim nijansama koje otkrivaju njezinu nestašnu stranu.

Br.1 Dream Me Nude – očaravajuća, ready-to-wear neutralna nijansa

Br.2 Tease Me Pink – koketna ružičasta koja privlači poglede

Br.3 Call Me Rose – istinska nude nijansa

Br.7 Flirt Me Coral – zaigrana provokativnost u boji breskve

ME BUT SEXIER

Četiri živopisne nijanse koje pobuđuju strasti. Za ženu koja uživa biti u središtu pozornosti.

Br.8 Catch Me Orange – ukrasite usne uzbudljivim jantarom

Br.9 Tempt Me Pink – zagrijte atmosferu ružičastom

Br.10 Seduce Me Pink – probudite sirenu u sebi

Br.11 Play Me Fuchsia – utisnite crveno-ljubičasti poljubac

ME BUT HOTTER

Intenzivne, odvažne boje koje potiču seksi spontanost i potragu za zabavom. Ove četiri nijanse bude pravu vatru i čine vas nevjerojatno zavodljivom.

Br.4 Desire Me Pink – neodoljivo sočna lubenica

Br.5 Dare Me Plum – magnetična purpurna

Br.6 Touch Me Red – putena crvena

Br.12 Try Me Berry – šokantno uzbudljiva ružičasta

NOVA MUZA

POKLONICA BLISTAVE NJEGE

Mlada, cool, zanimljiva – ležerna rokerica koja izaziva divljenje. Kao novo zaštitno lice YSL Beautéa, losanđeleski model Staz Lindes utjelovljuje odvažan, buntovnički i nonšalantan pristup ritualima ljepote.

Buntovna, neopterećena i seksipilna zvijezda nove promotivne kampanje za VOLUPTÉ TINT-IN-BALM kombinira prepoznatljivi rokerski look s blistavim i njegujućim poljupcem na usnama, kao glavnim adutom.

VOLUPTÉ TINT-IN-BALM dostupan je u 12 nijansi po cijeni od 263 hrk

Midas

1 komentar on this article. Feel free to join this conversation.

  1. Andreja 06/26/2017 u 19:38 - Reply

    Linija proizvoda je savršena i jako sam zadovoljna jer prekrasna je to kozmetika koju obožavam.Sve pohvale dajem.

Ostavite komentar