Donosimo top 15 srebrnih komada koje morate uloviti na sniženju!

Srebrni broš s motivom leptira_1610kn, srebrni prsten sa cirkonima_1120kn, srebrni prsten sa cirkonima_780kn, srebrni prsten sa cirkonima_380kn

Kad bi se godišnja doba mogla opisati nakitom, zimu bismo zasigurno mogli okruniti titulom kraljice srebra. Ledena boja plemenitog metala savršeno se stapa s neutralnim tonovima koji zimi suvereno vladaju kako u prirodnom okolišu tako i na modnoj sceni.

Srebrne naušnice (plave i roze) _1280kn, srebrne naušnice sa cirkonom_440kn

Samo je jedan recept kako u zimskim danima razbiti monotoniju jednostavnih i toplih kombinacija – novom kolekcijom Argentum nakita. Isprepleteni vezovi i cirkonski nizovi na narukvicama, ogrlicama i naušnicama začinit će i najjednostavniji outfit te mu dati dozu glamura.

Srebrni prsten sa cirkonima (rozi i žuti)_680kn, srebrni prsten sa cirkonima u zlatnoj nijansi_380kn, srebrni prsten sa cirkonima_380kn

Želite li se malo poigrati, isprobajte slojevito nošenje nakita jer je pred nama modna godina luksuza, raskoši i maksimalizma. Uz nakit s Argentum potpisom unesite vatromet srebrnog sjaja u zimsku monotoniju, a sada je idealna prilika da ga kupite na sezonskom sniženju s cijenama nižim do čak 50%.

Srebrna narukvica_420kn, srebrna narukvica_480kn, srebrna ogrlica_660kn, srebrna ogrlica_2480kn

Posjetite najbližu poslovnicu Argentuma i zakoračite u novu godinu okrunjeni srebrnim sjajem!

Midas Widget

Ostavite komentar