Dobar san počinje sa kvalitetnim jastukom!

Ako se među donesenim ljetnim odlukama nalazi i osvježenje životnog prostora i oplemenjivanje nekim novim nijansama, imajte na umu da osim estetskog uređenja interijera stručnjaci preporučuju promjenu jastuka svakih 6 mjeseci, do maksimalno dvije godine.

Jedan od renomiranih vodećih proizvođača madraca, jastuka, podnica, nadmadraca i ostalih proizvoda koji garantiraju zdrav i kvalitetan san, tvrtka Medico Home d.o.o. potvrđuje svoj kultni status i ponosna je na program SLEEP TRIAL!

SLEEP TRIAL omogućuje da u udobnosti vlastitog doma isprobate jastuk, madrac, ili bilo koji drugi proizvod bez ikakvog rizika. 5 minuta sjedenja i ležanja na dvadesetak madraca u trgovinama nije dovoljno da odaberete madrac po Vašoj mjeri. Medico Home omogućuje Vam da vratite madrac u roku od 100 dana od dana dostave bez dodatnih troškova! Zauzvrat od Vas mole da na madracu prospavate minimalno 30 dana.  Prema istraživanjima, tijelu je potrebno 4 tjedna da stekne naviku na novi madrac.

Ako nakon trideset dana i dalje niste zadovoljni s odabranim proizvodom, organizira se povrat proizvoda u potpunosti besplatno, te Vam se po primitku povrata vraća kompletan iznos plaćen za proizvod. Bez ikakvih pitanja, obrazlaganja i suvišnih pisanja prigovora i pozivanja. To puno govori o tome koliko su ozbiljni u svojoj misiji da Vam osiguraju kvalitetan i udoban san, te koliko su sigurni u svoju kvalitetu.

Medico Home osigurava i besplatnu dostavu na području cijele Hrvatske i to u najkraćem roku. Na Vama je da odaberete madrac, nadmadrac ili jastuk i isprobate ga narednih 100 dana.

Stoga, svoje savršene proizvode za kvalitetnije spavanje potražite među Medico Home madracima koji nude zaista kvalitetan asortiman madraca, nadmadraca, jastuka i podnica.

Više informacija potražite na adresi: https://www.medico-home.hr/

A zahvaljujući Medico Home uskoro ćemo dvoje čitatelja darivati sa jednim anatomskim jastukom:) Pratite nas na FB🙂

Dobitnici u darivanju objavljenom 18. lipnja su: Marija Greganić i Georgina Kopić

Molimo dobitnike da se jave u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

1 komentar on this article. Feel free to join this conversation.

  1. Jasenka Popovic 06/12/2019 u 14:09 - Reply

    Bit ce to super nagrada!

Ostavite komentar