Do svilenkaste i sjajne kose tijekom ljeta uz KEUNE CARE SUN SHIELD liniju!

Nakon uživanja na plaži kosa zahtijeva posebnu njegu!  Osim što nam sunce pruža maksimalni užitak, ono također uzrokuje da naša kosa blijedi, a k tome ne smijemo zaboraviti morsku sol kaju ju čini  suhom i lomljivom. Kako bi kosa bila nahranjena, sjajna i zdrava, KEUNE  predstavlja KEUNE CARE SUN SHIELD liniju posebno osmišljenu njegu za kosu, koja ju štiti od sunca, morske vode, klora, kiše i svih ostalih štetnih utjecaja!

Kako štitimo našu kožu od sunčevih UV-zraka tako ne smijemo zaboraviti njegu kose tijekom ljetnih mjeseci, kada je kosi potrebna posebna i intenzivna njega za oporavak i vraćanje sjaja.

KEUNE CARE SUN SHIELD linija posebno je osmišljena linija za kosu, koja ju štiti od sunca, morske vode, klora, kiše i svih ostalih štetnih utjecaja. Esencijalni minerali, UV zaštita i aktivni proteini štite i obnavljaju kosu, a rezultat je prekrasno svilenkasta i sjajna kosa, koja se lako raščešljava i oblikuje.

Keune Care Sun Shield šampon revitalizira suhu, lomljivu i suncem oštećenu kosu te joj pruža UV zaštitu. Obogaćen je esencijalnim mineralima, provitaminom B5 i jedinstvenim antiklor kompleksom. Nježno čisti kosu, uklanja tragove proizvoda za sunčanje, klora i morske vode te pritom blago hidratizira svaku pojedinu vlas.

Keune Care Sun Shield regenerator revitalizira suhu, lomljivu i suncem oštećenu kosu te joj pruža kosi UV zaštitu. Intenzivno hidratantni i umirujući regenerator za suncem oštećenu, suhu i krhku kosu. Esencijalni minerali i shea maslac obogaćuju, hrane i tretiraju kosu, obnavljajući ravnotežu vlažnosti i dodajući sjaj.

Keune Care Sun Shield ulje raskošno je ulje koje štiti kosu od štetnog UV zračenja i stvara zaštitni omotač oko svake vlasi za zadržavanje vlage te time sprječava isušivanje kose.

Sun Shield proizvode možete nabaviti u Keune web shopu, u Keune prodavaonicama i u Keune frizerskim salonima.

 

16.05. – Dobitnica u darivanju objavljenom 14.05. je Željka Geto. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Midas Widget

Ostavite komentar