Dizajneri odabrali modele za 20. jubilarni BIPA FASHION.HR

Povodom nadolazećeg jubilarnog izdanja BIPA FASHION.HR-a, u subotu je u kinu Europa održan casting za izbor modela koji će nositi revije poznatih modnih dizajnera.

bipa2

Ovo je prvo druženje modela i dizajnera koji će uskoro predstaviti nove kolekcije i svoje modne vizije za nadolazeće sezone. Među njima su svima poznata imena: Ivica Klarić, ELFS, eNVy room, Ivica Skoko, Aleksandra Dojčinović, Ana Maria Ricov, Martina Felja, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina design, Krie design, HEDRA by Ana Jagić, Boris Banovića, Ane Bogdan i Vesna Sposa. Pobjednica ovogodišnjeg natječaja LIFT by Perwoll Suzana Koprivnjak, kao najbolja mlada dizajnerica u regiji, prvi će put nastupiti na BIPA FASHION.HR-u, a svoju prvu kolekciju ove će sezone predstaviti Martina Budek, novo ime na modnoj sceni.

bipa3

Jubilarni 20. BIPA FASHION.HR održat će se od 27. do 31. listopada 2015. u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma, na površini većoj od 4.000 metara kvadratnih. BIPA FASHION.HR po sezoni posjeti više od 5.000 uzvanika te više od 200 akreditiranih medija koji generiraju preko 1.400 objava u nacionalnim medijima na godišnjoj razini.

bipa3

A.M.

Midas

Ostavite komentar