Divasice ponovno nastupile zajedno i izvele neke od svojih najvećih hitova!

U Hrvatskom glazbenom zavodu sinoć je održan glamurozan Super1 Sexy&Cool  party #neponovljivo uz Eucerin kojeg je uveličao ekskluzivni nastup grupe Divas 

Ivana Husar Rimac, Marija Husar Mlinac, Maja Vučić i Martina Štritof na jednu su noć ponovno nastupile zajedno kako bi upriličile glamurozni Super1 Sexy&Cool party  #neponovljivo uz Eucerin. U prepunom Hrvatskom glazbenom zavodu okupila su se brojna poznata lica koja su iskoristila jedinstvenu priliku da u organizaciji portala Super1 ekskluzivno čuju nastup grupe Divas.

 

View this post on Instagram

 

@super1.hr

A post shared by Hrvatski Glazbeni Zavod (@hrvatski_glazbeni_zavod) on

Čuvena četvorka uz pratnju benda izvela je neke od svojih najvećih hitova među kojima su Sexy cool, Oprosti mi, Da ili ne i niz drugih. Nina Badrić, Jelena Rozga, Ljupka Gojić Mikić, Kristina Krepela, Nevena Rendeli, Nina Mia Čikeš, Nika Turković, Iva Visković, Aleksandra Dojčinović, Ivana Petković Čevra samo su neka od poznatih imena koja su sinoć uživala na ekskluzivnom nastupu grupe Divas u sklopu Super1 Sexy&Cool partyja #neponovljivo uz Eucerin.

Program je vodila karizmatična Ana Vučak Veljača, a uzvanici su uživali u zalogajima koje je za njih pripremio chef Marin Medak iz Cateringa RougeMarin, u ekskluzivnim ginovima Tanqueray London Dry i Tanqueray Flor de Sevilla, primium toniku London Essence te u proseccu Mionetto.

Super1, lifestyle portal Telegram Media Grupe, tako je proslavio još jednu uspješnu godinu rada i pozdravio onu koja s stiže. U tome su ih podržali i partneri Eucerin, Cordis satovi, H&M, Jo Malone, Melem, Farmacia, HP, Podravka, L’Erbolario, Radenska Adriatic , Arena Casino, Argeta Exclusive, Catering RougeMarin, PPD Croatia te Hippy Garden. Super1 je lifestyle pokret stvarnih žena, autentičan, progresivan i optimističan, a okuplja žene koje aktivno sudjeluju u svijetu oko sebe.

Midas Widget

Ostavite komentar