Disident predstavlja novi singl u Saxu!

U četvrtak, 28. travnja u klubu Sax! održat će se koncertna promocija novog singla grupe Disident, a u sklopu koncerta ugostit će sastav Chasing Milagros.

disident

Novi singl Disidenta, pjesma “Ekološka”, svoju je radijsku premijeru imao početkom travnja dok je premijera konceptualnog video spota vezana na Dan planeta Zemlje koji se obilježava 22.travnja.

”Pjesma govori o ekologiji – globalnom zatopljenju, topljenju ledenjaka, kiselim kišama… našem nemaru prema ovom predivnom svijetu koji nam je naivno dan na raspolaganje. Pitamo se šta to ostavljamo našoj djeci …” – izjavili su povodom izlaska novog singla u Disidentu.

Peti je to singl ovog sjajnog zagrebačkog benda koji ih polako vodi konačnom cilju – objavi albuma prvijenca!

Band je započeo sa radom 2004. godine. Raznoliki u svom glazbenom izričaju, Disident se samouvjereno kreću u rasponu od rocka i funka, pa sve do ska i popa. Tematski neopterećeni istražuju različite priče polako stvarajući svoj unikatni glazbeni izričaj. Koncertno su vrlo aktivni na hrvatskoj klupskoj i festivalskoj sceni.

Osim autorskog materijala band će odsvirati i neke cover izvedbe legendarnih bandova kao što su: Led Zeppelin, U2, Red hot chili peppers, Pearl Jam, Nirvana, Rage against the machine, Kings of leon, Muse, Majke, Urban & 4 , Kawasaki 3P i Psihomodo pop.

Ulaz na koncert je besplatan.

Foto: Disident promo

Midas Widget

Ostavite komentar