DINA VILJEVAC PREDSTAVLJA: VIDEO ZA WEB/SHOP KAMPANJAU KOJA U VAMA BUDI NEOTKRIVENE EMOCIJE

Povodom lansiranja svoje web/shop stranice dizajnerica Diana Viljevac predstavlja video koji svojom estetikom oduzima dah. Upravo u ovaj video satkana je vizija njenog rada, emocija i sve što stvara na potpuno jedinstven način. Dobrodošli u svijet Diane Viljevac u kojem kreativnosti i mašta nikada ne prestaju.

dv2

Za web /shop stranicu snimljen je  visoko budžetni video kojim dizajnerica želi unijeti  u vaše domove i urede emociju s kojom stvara, i uvodi vas u svoj svijet u kojem caruje modna čarolija. Cilj je bio da osjetite kako je nositi „Diana Viljevac“  haljine koje su i nježne i romantične. Samo za ovu prigodu dizajnerica predstavlja kolekciju o 6 haljina, jer haljina je od samog početka njenog rada uvijek bila njena vječna inspiracija. Materijal koji obilježava ove izrazito ženstvene haljine, ali i sam dizajn je čipka u raznim bojama.

dv3

„Uvijek smo se trudili napraviti nešto drugačije i ići u korak sa svjetskim trendovima pa samo  tako i napravili intro video koji na jedinstven način dočarava moj rad i estetiku. Ovo je moj svijet u kojem nastaju haljine i u  kojeg ste svi pozvani“,  izjavila je dizajnerica Diana Viljevac.

Video je dostupan na linku: https://vimeo.com/145822102

Video/ foto: Luka Sepčić / www.jato.hr

Modeli: Nika Maljenović (Talia model) i Antonija Palić

Web/Shop: www.dianaviljevac.com

M.R.

Midas

Ostavite komentar