De Rigo Vision predstavio neodoljive modele naočala za 2019. koji će vas raspametiti!

De Rigo Vision prošli tjedan ekskluzivno je predstavio najnoviju kolekciju sunčanih naočala za 2019. godinu svjetskih brendova Police, Sting Furla i CH Carolina Herrera.

U nastavku donosimo samo neke od modela koji će vjerujemo oduševiti mnoge infuencere svojim imepresivnim naglaskom na ženstvenost, zadivljujućim stilom, potpuno novim detaljima i koloritom.

Kultni talijanski modni i lifestyle brand Police predstavlja odvažne i urbane modele koji idealno korespondiraju posljednjim modnim trendovima. Lakoća metala i ženstvenost zaobljenih linija u kombinaciji sa sjajnim detaljima i blijedim bojama, elementi su koji nove modele čine drugačijima.

1.345,00 kn

Metalne sunčane naočale sa zaobljenom frontom i duplim mostom. Leće su uokvirene s metalnim profilom koji je ukrašen s trokutastim zakovicama. Dostupne s osjenčanim, zrcalnim ili gradualnim lećama. Korištenjem inovativnih i lakih materijala, svi modeli u kolekciji osiguravaju posebno zadovoljstvo, savršeno pristajanje i udobnost.

Oversize model sunčanih naočala s posebno sofisticiranim dizajnom. Oko leće bez okvira nalazi se „ton-sur-ton” leća koja tvori profinjeni i podebljani detalj. Dragocjeni touch prednjem dijelu dodan je s tankom metalnom strukturom, koja se proteže na ručkice.

Sunčane naočale sa zaobljenim, ravnim lećama. Gornji dio leća ukrašen je sa svjetlucavim gumenim atraktivnim i ženstvenim umetkom.

1.345,00 kn

 

Tanke metalne sunčane naočale, oversize zaobljenog oblika. Dostupne s gradualnim ili “bubble effect” lećama.

Metalne sunčane naočale oversize okruglog dizajna. Gradualna leća je otvorena sa strane i savijena su tako da tako da tvori oblik spojlera.

1345,00 kn, 1.120,00 kn, 1.120,00 kn

Oversize okrugle sunčane naočale. Fronta napravljena od duple leće s kultnim zakovicama koje daju poseban touch; uokviruju leće te naglašavaju dizajn.

1120,00 kn

Osmerokutne sunčane naočale s oversize frontom i tankim metalnim okvirom. Dostupne s gradualnim ili “bubble effect” lećama. Metalne oversize sunčane naočale s osmerokutnom frontom. Gradualna leća je otvorena sa strane te savijena tako da tvori oblik spojlera.

ST!NG SS19 kolekcija idealna je za one koji žele biti primijećeni! Nitko neće odoljeti ovom većem formatu – šesterokutnog i pravokutnog oblika te svjetlijih leća s mikro cvjetnim uzorkom otisnutim na osmerokutnom rubu. Transparentni naplatci i gradualne leće kreiraju efekt “dvostrukih leća” koji ovaj model čine originalnim i posebnim! Bez obzira na njihovu veličinu, a zahvaljujući vrlo tankom metalnom okviru, izrazito su lagane i udobne.

745,00 kn

745,00 kn

745,00 kn

SAVAGE! Model impresivne ženstvenosti i must-have modni dodatak zadivljujućeg pin-up stila, oblika mačjih očiju predstavljajući snažnu osobnost koja nadilazi sva razdoblja! Sa svojim naglašenim oštrim rubovima, Savage je idealan model za nostalgične djevojke snažnog modnog ukusa koje inspiraciju crpe iz 50-ih godina prošlog stoljeća. Paleta boja kreće se od klasično crne do izražene nijanse leća u šarmantnoj ružičastoj boji. Idealan model za prave online mačke!

670,00 kn

Za ljeto 2019. Furla predstavlja novu kolekciju atraktivnih sunčanih i dioptrijskih naočala upečatljivih oblika i dizajna. Jedna od najupečatljivijih karakteristika nove kolekcije je korištenje acetata sa svijetlim i sjajnim efektom, kao i korištenje pastelnih te puderastih tonova.

Oversized model sunčanih naočala geometrijskog oblika. Šesterokutne dvobojne leće, sa zatamnjenim gornjim dijelom te transparentnim donjim dijelom, uparene sa svjetlucavim ručkicama.

1.045,00 kn

Sunčane naočale okruglog oblika. Dvobojne leće, sa zatamnjenim gornjim dijelom te transparentnim donjim dijelom, uparene sa svjetlucavim ručkicama.

Metalne sunčane naočale u aviator stilu sa sjajnim lećama i kontrastnim matiranim gornjim dijelom.

1.345,00 kn

Oversize sunčane naočale s podebljanim pravokutnim dijelom od acetata te šarenim bočnim detaljem. Paleta boja inspirirana je svijetom Furla torbi.

1.195,00 kn

Reinterpretacija kultnog Sofia stila, s prednjim dijelom u obliku leptira te djelomično transparentnim i svjetlucavim detaljima.

Suvremeni stil. Pravokutna fronta od acetata naglašena je s metalnom insertacijom u kutu leća te se proteže po ručkicama.

1.345,00 kn

Široki, šesterokutni stil, pojačan s acetatnim profilom, dolazi u jarkom i kolorističnom svjetlucavom dizajnu. Sunčane naočale imaju gradacijske leće.

Sunčane naočale inovativnog, oversize, četvrtastog prednjeg dijela. Karakteriziraju ih slojevi transparentnog pleksiglasa obogaćenog sa šljokicama, zvjezdicama ili sjajnim detaljima.

2.250,00 kn

Nova CH Carolina Herrera SS19 kolekcija predstavlja nove dizajne i detalje. Uz minimalističke stilove s metalnim završetcima i umetcima od emajla, kolekcija odiše pravim romantizmom. Vintage dizajn interpretiran je na posve novi način s geometrijskim uzorcima evocirajući na jedinstveni CH kod.

Sunčane naočale sa zaobljenim metalnim prednjim dijelom. Linearni uzorak obojenog emajla ukrašava metalna krilca čineći ovaj dizajn jedinstvenim.

Sunčane naočale s kombiniranim okvirom. Neznatno, mačkasti acetat u prednjem dijelu kombiniran je se s metalnim krilcima ukrašenim dvobojnim emajlom.

1.195,00 kn

Okrugle i oversize sunčane naočale, dvobojnog acetata s dvostrukim mostom. Tanka krilca dekorirana su CH monogramom.

1.315,00 kn

Sunčane naočale s četvrtastim prednjim dijelom i obogaćene metalnim profilom.

Modeli oversize kvadratnog oblika inspirirane vintage stilom. Posebni i različiti acetati primjenjuju se kako bi istaknuo geometrijski oblik kvadrata.

1.195,00 kn

Sunčane naočale u širem i četvrtastom prednjem dijelu. Aplicirani su posebni različiti acetati kako bi se stvorio sofisticirani dvobojni efekt.

Acetatne sunčane naočale bezvremenskog i elegantnog oblika. U prednjem dijelu, dvoslojni acetat blago mačkastog oblika stvara tone-on-tone transparentni uzorak.

1.120,00 kn

Sunčane naočale zaobljenog prednjeg dijela s naglašenim obojenim prugama koje uokviruju prednji dio i krilca.

 

 

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar