Darujemo 5 čitateljica sa novitetima iz Oriflame-a

Drage Lipadone,

Krećemo s nagradnim natječajem u kojem ćemo nagraditi 5 vjernih čitateljica:) Trima čitateljicama ćemo darovati najnoviju maskaru, a druge dvije će dobiti Giordani Gold kuglice
i The One Lip Spa njegujući balzam za usne.

oriflame

Nagradna igra traje do petka, 26. veljače 2016.

Vi morate samo detaljno odgovoriti na postavljeno pitanje:), navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela. Mail šaljite na info@lipadona.com.

NAJBOLJI ODGOVOR NAGRAĐUJEMO:)

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na “Oriflame”.

Nagradno pitanje: Što za vas znači DAN ŽENA ?

Uvećajte si šansu za dobivanje Oriflame proizvoda time što ćete lajkati našu stranicu,  post na Facebooku komentirati i lajkati te nas popratiti i na Instagramu:)

Sretno svima!

27.02.2016. Sretne dobitnice su:

Josipi Vučković putuje najnovija Oriflame maskara, a Josipa kaže: “

“…Za mene dan žena znači slavlje! To je dan kada smo dobile pravo glasa, kada smo dokazale da nešto vrijedimo i kada su naše riječi bile saslušane. Smatram da bi svaka žena trebala biti ponosna što je žena, a na taj dan ponajviše… I taj dan je u
sasvim u redu da pijemo dulje kavu, da prihvatimo ružu bez neugode, jer da nema žena ovaj svijet nebi funkcionirao danas kako funkcionira, i nebi bilo uspješnih poduzetnica, hrabrih majki i još mnogo “zanimanja” koje smo zaslužile zahvaljujući nama samima!”
Jesenka Weise iz Dubrovnika će se sigurno razveseliti sa novom maskarom:), kao i Martina Šišić iz Vukovara.
Giordani Gold kuglice putuju u Maruševec Ljerki Pižeti:), a The One Lip Spa njegujući balzam za usne Lani Boban Pfeifer u Klis.
Drage dame, čestitamo i ostanite nam lijepe uz Oriflame!

Što Oriflame kozmetika u svojoj ponudi preporučuje ususret nadolazećem Danu žena saznajte u novom kataloškom broju koju slavi ljepote žena svih generacija, a možete baciti pogled i ovdje.

Ostavite komentar