Crno bijela kombinacija interijera uvijek u modi!

Detalje koje biramo za svoj dom puno govore o nama samima, ali ponekad se nađemo u situaciji da moramo birati najpraktičnije rješenje, stoga smo pripremili nekoliko primjera interijera koji su uvijek u modi.

Inspiraciju potražite u vječno elegantnim crno – bijelim kombinacijama jer stručnjaci se slažu: pri opremanju doma najjednostavnije rješenje često je i najbolje

Kako bi ste bili sigurni da ste odoljeli prolaznim modnim trendovima te pri opremanju doma ili poslovnog prostora odabrali uređenje koje će biti vječno u modi, svakako obratite pažnju na zadivljujuće palete crne i bijele, nijansama koje nude eleganciju za sva vremena. Brojni stručnjaci slažu se u tome da je najjednostavnije rješenje često i najbolje, a upravo bijelim interijerima s dodatkom crne najlakše se akcentira minimalistički dizajn. S druge strane, elegancija dominantne crne s kontrastnim bijelim detaljima prostor čini istovremeno dramatičnim i senzualnim.

„Crno-bijeli interijeri jednako dobro funkcioniraju uz moderni i retro namještajte tako pružaju razne mogućnosti u godinama koje slijede. Kod crno – bijelog uređenja sve je jednostavnije: jednobojne površine uvijek možete dodatno istaknuti danas iznimno popularnim patchwork detaljima dok je prošarani mramor svijetlih i tamnih tonova postao apsolutni must have u svim domovima čiji vlasnici zahtijevaju najviše estetske noteuređenja“, ispričala je Gordana Barun iz salona Vodotehnika.

Stoga, svoje omiljene crno -bijele kombinacije za opremanje doma ili poslovnog objekta potražite u salonu Vodotehnika na zagrebačkom Jankomiru koji nudi veliki izbor keramike, galanterije i radijatora koji podsjećaju na umjetnička djela, a koje više nećete sakrivati iza zavjesa.

Više informacija potražite na adresi:http://www.salon-vodotehnika.hr/

Radno vrijeme salona Vodotehnika na adresi  Kovinska 3, Zagreb: radnim danom od 8 do 20 h i subotom od 8 do 13 h.

A.M.

 

Ostavite komentar