Citruseta za šminkerice koje vole boraviti u kuhinji

citrusetaZa sve šminkerice koje vole i kuhati, praviti kolače, isprobavati recepte Bosch je predstavio dizajnersku ikonu među citrusetama koja može biti ukras svake kuhinje.

Kad se elegancija susretne sa svježinom, govorimo o Boschovom cjedilu za agrume:) (MCP72GPW – Cjedilo za agrume VitaStyle Citro).   Riječ je o vrlo praktičnom 2-u-1 cjedilu za agrume, a nakon cijeđenja, sok se može poslužiti iz elegantnog staklenog vrča kapaciteta 1000 ml (1l).

Citruseta je idealna za pripremanje kako velikih tako i malih količina soka: za velike količine u vrč, a za manje u spremnik citrusete. Dvosmjerna rotacija omogućava efikasno cijeđenje agruma u puno kraćem vremenu.  Prikladna je za sve veličine agruma jer posebna konusna izvedba omogućava cijeđenje malih i velikih agruma. Snaga motora je 40 W i dostatna je za obradu i velikih količina limuna, naranči ili grapefruta.

Ukoliko se sok ne popije odmah tu je praktičan poklopac kojim se jednostavno poklopi posuda i pohrani u hladnjak.  Posebno obrađene čiste površine citrusete omogućuju izuzetno jednostavno čišćenje i svi odvojivi dijelovi su perivi u perilicama za posuđe. Citruseta je opremljena i “DripStop” sistemom koji sprječava kapanje soka.

Midas

Ostavite komentar