On čisti sve pred sobom! MOSCHINO GOLD FRESH COUTURE genijalan i ironičan!

Moschino Gold Fresh Couture je treća iznenađujuća kreacija u ikonskoj bočici koja podsjeća na sredstvo za čišćenje. Pjenušava elegancija i opojna senzualnost za počistiti sve pred sobom i za sobom:)

Luksuzni objekt želje, jedinstven, neusporedivo suvremen dizajn.

Genijalna, ironična i iznenađujuća bočica, koja će se rasprsnuti u najbolje odabrane parfmerije na svijetu i ostaviti svoj neizbrisiv trag. Ambicija luksuznog proizvoda, neophodna i dostupna svima, zasjenjena je zlatom za novi Moschinov izvanredan miris.. Pakiranje predstavlja elegantnost bočice, u apsolutno uzvišenoj sjajnoj zlatnoj boji. Kontrastna traka daje sofisticiranost i privlači pažnju na detalje tipične za proizvode po mjeri, omogućujući moderno otvaranje proizvoda.

MIRIS

Miris predstavlja pravu odu ženstvenosti, opojnu i ukusnu senzaciju. Njegove gornje ironične note sadrže note žute mandarine koja se sjedinjuje s kruškom, listovima rabarbare i bijelom breskvom. Cvjetno srce otvaraju note jasmina i đurđice uz zlatnu orhideju koja pojačava blistavu ženstvenost mirisa. Elegantne i senzualne bazne note sandalovine, mošusa i vanilije začarane su notama stabla Akigalawood. Olfaktorna obitelj: cvjetno-drvenasto-voćna

Zaštitno lice kampanje je Joan Smalls (jedna od najpoznatijih modela današnjice, Victorijina anđelica rodom iz Portorika). Kampanju potpisuje kreativni direktor Jeremy Scott.

Edp 30ml              335,80kn
Edp 50ml              487,70kn
Edp 100ml           638,90kn

A.M.

Sljedeći članak >
SMRTONOSNI STROJEVI

Ostavite komentar