CINESTAR najavljuje koncert ERICA CLAPTONA u svim CineStar gradovima Hrvatske!

U utorak, 10. studenog u 20 sati ekskluzivno u CineStar kinima, u sklopu programa Spektakli, dočekat će vas rock-ikona koja je nastupala sa Jimijem Hendrixom, Bobom Dylanom, Rolling Stonesima i Beatlesima!

ecCinestar će prikazati snimku nastupa Erica Claptona izvedenog u svibnju ove godine, kada je uživo u Royal Albert Hallu nevjerojatno dirljivim izvedbama proslavio svoj sedamdeseti rođendan te ujedno obilježio dugogodišnju blisku suradnju sa Royal Albert Hallom. Naime, ovaj umjetnik je prvi glazbenik koji je preko čak 200 puta svirao u ovoj prestižnoj dvorani!

Časopis Rolling Stones ga je smjestio na drugo mjesto najboljih rock gitarista svih vremena, prepuštajući prvo mjesto rock glazbeniku Jimiju Hendrixu. Erica Claptona na ovom su koncertu pratili jednako slavni glazbenici poput Paula Carracka, Stevea Gadda, Chrisa Staintona, Andyja FairweatherLowa i Nathana Easta, uz izvedbe njegovih najvećih hitova poput klasika Layla, I Shot the Sherriff, Tears in Heaven, Wonderful Tonight. Nastup će potom završiti epskim finalom – hitovima Crossroads i Cocaine!

ec2

10. studenog u 20 sati dođite u CineStar kina u Zagrebu (Branimir centar i Avenue Mall), Zadru, Vukovaru, Varaždinu, Šibeniku, Splitu, Sl. Brodu, Rijeci, Osijeku i Dubrovniku, i poslušajte vrhunskog gitarista koji svojim umijećem nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a svojim izvedbama publiku zadivljuje već 50 godina.

Ulaznice potražite u pretprodaji na blagajnama CineStar kina ili online!

A.M.

Midas

Ostavite komentar