ČETIRI GODINE GRATIS PRODUŽENOG JAMSTVA NA ODABRANE BMW X MODELE

Brojne posebne pogodnosti u svim Tomić & Co. salonima za kupnju popularnih modela BMW obitelji X: X2, X3, X4, X5 i X6

Proljeće mnogima označava novi početak u svijetu punom mogućnosti, a upravo BMW X modeli – u svim Tomić & Co. salonima sada dostupni s posebnim pogodnostima – idealan su suputnik u svim aspektima života. Popularna izdanja BMW obitelji X, točnije modeli X2, X3, X4, X5 i X6, sada dolaze s gratis BRI paketom produženog jamstva u trajanju od četiri godine ili za prijeđenih 200.000 kilometara, ovisno što prije nastupi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BMW Hrvatska – Tomić & Co. (@bmwhrvatska_tomic)

Zahvaljujući BRI paketu svaki kupac zaštićen je od troškova izazvanih neočekivanim kvarovima dok je vrijednost vozila očuvana korištenjem originalnih rezervnih dijelova. Riječ je o potpunoj kontroli izdataka uz brzo i praktično otklanjanje problema te usluzi koja je iskoristiva u svim ovlaštenim BMW servisima u svijetu. Svaki kupac odabranih X modela dobiva i BSI servisni paket u trajanju od pet godina ili za prijeđenih 100.000 kilometara. Uoči dolaska toplijeg vremena i sezone obavezne promjene guma uživanje u bezbrižnoj vožnji bez razmišljanja o troškovima u ovoj ponudi dodatno je obogaćeno i s 36 mjeseci osiguranja na BMW gume.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BMW Hrvatska – Tomić & Co. (@bmwhrvatska_tomic)

Što se tiče opcija financiranja kroz BMW Financial Services svakom kupcu otvaraju se razne mogućnosti – fleksibilne i jednostavne bez skrivenih troškova. Novost su i odnedavno dostupne posebne pogodnosti kod ugovaranja obveznog i kasko osiguranja kreirane u suradnji s osiguravajućim društvom Allianz Hrvatska.

Naime, prilikom kupnje novih BMW X modela X3, X4, X5, X6 i X7, te financiranja putem financijskog leasinga, moguće su dodatne uštede na premiju kasko osiguranja u rasponu od 2.000,00 pa sve do 4.000,00 kuna. Paket ‘Basic’ donosi mogućnost prijave jedne štete u jednoj osigurateljnoj godini bez utjecaja na bonus. Paket ‘Optimum’ sadrži mogućnost prijave dvije štete u jednoj osigurateljnoj godini bez utjecaja na bonus i bez sudjelovanja u štetama dok ‘Premium’ ima mogućnost prijave tri štete u jednoj osigurateljnoj godini, također bez utjecaja na bonus i sudjelovanja u štetama. Dobro je znati i da startni zaštićeni bonus od 50% vrijedi za sve pakete dok je u slučaju krađe ili totalne štete u prvoj osigurateljnoj godini pokriće isplate pune nabavne vrijednosti vozila bez umanjivanja za iznos amortizacije automobila.

Nakon što su se u Tomić & Co. pobrinuli da imate apsolutno sve potrebno za bezbrižnu vožnju, kratak pregled kroz odabrane modele bavarske obitelji X pomaže pri odabiru omiljenog modela. Ako ste ljubitelj sportske vožnje među X modelima apsolutno jedinstven i izuzetan BMW X2 svoje sportske ambicije čini sasvim jasnim na prvi pogled. Zahvaljujući odvažnom sportskom duhu, unutar svoje klase vlasnicima pruža dinamične i okretne performanse bez premca. U kombinaciji s visokokvalitetnom unutrašnjošću i coupé karakterom te mnogim inovativnim tehnologijama pravi je ekstrovertirani protagonist nove ere.

BMW X3 podiže zadovoljstvo u vožnji na novu razinu svojom izražajnom sportskom prisutnošću, osobito visokokvalitetnim ambijentom unutrašnjosti i BMW TwinPower Turbo dizelskim i benzinskim motorima visokih okretaja. Njegove SAV proporcije pokazuju impresivnu primjenu, a unutrašnjost ogromnu fleksibilnost. Sadašnja generacija pokretač je inovacija unutar svog segmenta: zahvaljujući djelomično autonomnoj vožnji i inteligentnom sustavu pogona na sva četiri kotača BMW xDrive nudi vrhunsku udobnost na cesti i izvan nje. Redefinira mjerila u svojoj klasi i čini jednu stvar nedvojbeno jasnom: postoji velika razlika u tome kako ćete doći do svojeg odredišta.

Bez obzira koji se izazovi našli na vašem putu BMW X4 i više je nego spreman suočiti se s njima. Njegov progresivni dizajn i konture poput kupea automatski potiču akciju. Zahvaljujući prvoklasnoj voznoj dinamici – inovativnoj laganoj konstrukciji s niskim težištem i još višom razinom performansi – samo je jedna stvar između vas i vašeg odredišta: čisto zadovoljstvo u vožnji.

U četvrtoj generaciji X5 premašuje svoje standarde i utjelovljuje DNA obitelji X. Kao luksuzni SAV nudi široki raspon inteligentnih tehnologija koje podižu učinkovitost, voznu dinamiku, udobnost i svestranost na novu razinu – na cesti i izvan nje.  Opremljen novim tehnologijama za veću sigurnost i maksimalnu voznu dinamiku na svakoj površini, novi BMW X5 zna gdje ide. I kako doći prvi.

Beskompromisno nekonformistički BMW X6 predstavlja provokativno samopouzdanje. To je vidljivo u izuzetno sportskoj karoseriji s prepoznatljivim jezikom dizajna koji se prikazuje kroz vrhunsku ekskluzivnost i vizionarske tehnologije. Sve to u prvom redu ukazuje na jednu stvar: apsolutnu dominaciju koju novi BMW X6 demonstrira na gotovo svakoj ruti zahvaljujući moćnom motoru, preciznom ovjesu i značajkama poput xOffroad paketa.

Ne propustite priliku i posjetite Tomić & Co. salone u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli te odvezite svoj odabrani BMW X model, sada dostupan s posebnim pogodnostima.

Dodatne informacije potražite na linku:

https://www.bmw.hr/hr/topics/details/offer-overview/2021-03-31-gratis_produzeno_jamstvo.html

 

Midas Widget

Ostavite komentar