Casual look u tisuću lica Liu Jo neodoljive White Label kolekcije

lj2

Liu Jo kolekcija za dolazeću zimu 2016. mladenačkog je duha, moderna te izrazito stylish. White label linija postaje baza za kombiniranje osnovnih komada od strukturiranih i rafiniranih materijala u zanimljivoj ravnoteži jednostavosti i elegancije.

lj Tople veste zanimljivog printa i neodoljivih kombinacija boja poput crne, crvene i bijele, odličan su izbor u tandemu s pencil suknjama jednostavnog kroja i zagasitih boja. Traper košulje vladaju i ovom sezonom! Budite odvažne i kombinirajte traper s traperom za još jači dojam! Upravo zato vam Liu Jo donosi najzanimljivije modele traperica s različitim aplikacijama za one najodvažnije dame. Pletne haljine spašavaju stvar – za ženstveni izgled tijekom cijelog dana te su idealne kada trebate spojiti radni dan i večernji izlazak.

 Naglašena elegancija u Liu Jo kolekciji kaputa i jakni vidljiva je kroz decentne detalje i vrhunski dizajn. Kolekcija je inspirirana bojama klasičnima za zimsko razdoblje kao što je vječna crna, neutralna siva, bež i profinjena bijela.

Liu Jo donosi modele koje nikako ne smijete propustiti, a riječ je o fashion komadima koji su modni imperativ sezone!

Midas

Ostavite komentar