Čarobna jesenska kolekcija dostupna u srebrnarnicama Argentum!

Srebrne naušnice u rose gold pozlati_1160kn, srebrne naušnice u žutoj pozlati_1160kn_Argentum

Šuštanje lišća, vjetar u kosi i neodoljivo koloritna jesen 2018. savršeno najavljuju novu kolekciju odnedavno dostupnu u svim srebrnarnicama Argentum: inspiriranu okolišem i usklađenu sa sezonskim kalendarom.

Srebrne našunice u rose gold pozlati_290kn, srebrne naušnice u rose gold pozlati_460kn

Modni dodaci iz nove kolekcije, prave škrinjice jesenskog blaga, ljube se s romantičnim ugođajem vidljivim na svakom koraku. Mnogima omiljeni ukrasi obogaćeni cirkonima oživljavaju u prirodnom ambijentu i ističu svu ljepotu ponosnih vlasnica. Miks toplih i hladnih tonova poput grimizne, kraljevsko plave i raskošne ljubičaste, najbolje dolaze do izražaja u kombinaciji cirkonskih naušnica i privjesaka iste nijanse. Najupečatljiviji komad sezone je nakit u obliku listova s potpisom najcjenjenijih hrvatskih majstora zlatara.

Naušnice i ogrlice s motivom lišća dolaze u tri srebrne varijante –  žutoj i nježnoj rose gold pozlati te u klasičnoj izvedbi. Uz Argentum kolekciju nakita postavlja se samo jedno pitanje: želite li se istaknuti i zasjati blještavilom cirkona ili birate neodoljive jesenske oblike nadahnute motivima iz prirode?  No jedno je sigurno: već sada možete iskoristiti popuste do 50% i zaogrnuti se srebrnim sjajem iz nove kolekcije.

 

Za više informacija posjetite: www.argentum.hr

Midas Widget

Ostavite komentar