Budite se umorni? Kako se odmoriti pitajte MEDICO MADRACE!

Noću ne možete spavati, ujutro se ne možete probuditi?

 

Biljne tinkture, pripravci protiv stresa, temperatura sobe…sve za bolji san. Najzanimljivija nam je preporuka prema drevnoj kineskoj vještini feng shui, da zrcalo nikako ne smije biti okrenuto prema krevetu, negdje smo čak pročitali da ogledalo može biti krivac osim za nesanicu i za probleme u braku:)

Žene će svakako zazirati od informacije da loš san uzokuje spor metabolizam koji na kraju vodi onom neželjenom višku kilaže, a svi znamo kako se je teško riješiti svake kile viška.

Za dobar, miran i kvalitetan san navažniji je madrac i jastuk!

 

View this post on Instagram

 

Odlazak u krevet može imati i sretan kraj 🙂

A post shared by Medico Madraci (@medicomadraci) on

Da li ste znali da je jastuk važan koliko i madrac? Ako imate nekvalitetan jastuk, vrlo je vjerojatno da će se s vremenom pojaviti bolovi u vratu, bolovi kralježnice, glavobolje i slične tegobe. Kod kupnje jastuka izuzetno je bitno uzeti u obzir da li spavate na boku, na leđima ili potrbuške.

Također, prema preporukama stručnjaka, jastuke bismo trebali mijenjati svakih 6 mjeseci, do maksimalno dvije godine.

Zato vam predstavljamo Medico Madrace koji u svojoj ponudi  između ostalog imaju i anatomske jastuke.

 

View this post on Instagram

 

Prijatelji ne dozvoljavaju prijateljima da loše spavaju. Indigo LUX – Najbolji od najboljih! 20% popusta ovaj mjesec.

A post shared by Medico Madraci (@medicomadraci) on

Zašto Medico Madraci?

Njihova je filozofija osmišljena jednostavno i pristupačno sa vrlo povoljnim cijenama i visokom kvalitetom. Na zadovoljstvo svih kupaca, osmislili su sustav SLEEP TRIAL, da u udobnosti vlastitog doma isprobate jastuk ili bilo koji drugi proizvod bez ikakvog rizika. 5 minuta sjedenja i ležanja na dvadesetak madraca u trgovinama nije dovoljno da odaberete madrac po Vašoj mjeri. Medico Madraci Vam omogućuju da vratite madrac u roku od 100 dana od dana dostave bez dodatnih troškova! Zauzvrat od Vas traže da na madracu prospavate minimalno 30 dana.  Prema istraživanjima, tijelu je potrebno 4 tjedna da stekne naviku na novi madrac.

Ako nakon trideset dana i dalje niste zadovoljni s odabranim prizvodom, organizira se povrat proizvoda u potpunosti besplatno, te Vam se po primitku povrata vraća kompletan iznos plaćen za proizvod. Bez ikakvih pitanja, obrazlaganja i suvišnih pisanja prigovora i pozivanja. To puno govori o tome koliko su ozbiljni u svojoj misiji da vam osiguraju kvalitetan i udoban san.

Bitno je i naglasiti da Medico Madraci osiguravaju i besplatnu dostavu i to u najkraćem roku. Na Vama je da odaberete madrac, nadmadrac ili jastuk i isprobate ga narednih 100 dana.

Stoga, svoje savršene proizvode za kvalitetnije spavanje potražite u Medico Madrcima koji nudi zaista bogat asortiman madraca, nadmadraca, jastuka i podnica.

Više informacija potražite na adresi: https://www.medico-madraci.hr/

A zahvaljujući Medico madracima uskoro ćemo dvoje čitatelja darivati sa jednim od ova dva jastuka:) Pratite nas na FB:)

 

< Prijašnji članak
TAJNA ENERGIZIRANE KOŽE

Ostavite komentar