BUDITE PRVI U REDU: POČELO JE VELIKO ZIMSKO SNIŽENJE U GULIVERU!

Atraktivni modeli prvoklasne obuće i vrhunski dizajniranih torbica na popustu do 60%

28. prosinca 2018.  – Iako sezonska sniženja tipična za ovo doba godine kod mnogih drugih brandova ne uključuju nove kolekcije, u Guliveru to nije slučaj: apsolutno svi modeli obuće iz kolekcije jesen/zima 2017. sniženi su do 50% dok je cjelokupan asortiman snižen za do 60%, bez obzira na način plaćanja.

Na radost svih ljubitelja izvornog hrvatskog dizajna i kvalitete stiže krasna vijest iz domaćeg modnog diva Guliver: u svim poslovnicama diljem zemlje i na webshopu započelo je veliko sezonsko sniženje cjelokupnog asortimana s popustima koji sežu do 60%, bez obzira na način plaćanja. Iako sezonska sniženja tipična za ovo doba godine kod mnogih drugih brandova ne uključuju nove kolekcije, u Guliveru to nije slučaj: apsolutno svi modeli obuće iz kolekcije jesen/zima 2017. sniženi su do 50%.

Renomirani hrvatski brand Guliver, nadaleko poznat po napredno dizajniranim modelima izrađenim od visokokvalitetne talijanske kože, već godinama slovi za nezaobilaznu destinaciju svih koji od svoje obuće zahtijevaju više: istovremenu udobnost, dugotrajnost i visoku estetiku.

Među najpopularnijom obućom iz nove i raskošne Guliver kolekcije su decentne ali istovremeno upečatljive gležnjače, čizmice i salonke čistih linija s kojima ćete lako stilizirati svaku modnu kombinaciju. Stoga, iskoristite veliko sezonsko sniženje i budite spremni za nadolazeće razdoblje u kojemu ćete poput prave modne dive baš svaki dan ponosno koračati bez bojazni da će vam planove poremetiti nepredvidivi vremenski uvjeti.

Nagradite se izuzetnim parom obuće po maksimalno sniženim cijenama te upotpunite svoj outfit artiklima s dizajnerskim potpisom domaće proizvodnje.

 

 

 

 

 

Midas Widget

< Prijašnji članak
ONA zna kako se igra!

Ostavite komentar