BOUDOIR MODNA PRIČA koja će vas oduševiti!

Uvijek drugačije, sestre Boudoir, Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić predstavljaju modnu priču koja će još jednom dokazati zašto ih se s razlogom naziva regionalnim modnim kraljicama.

Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić u suradnji s najcjenjenijim hrvatskim modnim fotografom Mladenom Šarićem, s kojim njeguju suradnju već gotovo 10 godina, te kompletnim timom najboljih modnih stručnjaka, među kojima su Saša Joković (make-up)Milena Maršić, Salon Glamour (dizajn frizura)Ivana Pavić (styling), modeli Katja i Gloria (Colors Model Scouting), predstavljaju svoju Couture kolekciju “Out of Space”.

Inspirativnnu fotografsku priču nove Boudoir couture kolekcije osmislio je i snimio Mladen Šarić, a konačni rezultat je spoj umjetničke fotografije i mode te vrhunsko djelo oboje autora, kako dizajnerica, tako i fotografa.

Potpis sestara Boudoir vidljiv je kroz svaku kreaciju, stoga ne čudi da je njihov atelje na adresi Radićeva 22 u Zagrebu jedno od najposjećenijih mjesta za domaće, ali i strane posjetitelje. Potvrda tome su i redovita pisanja najcjenjenijih svjetskih izdanja kao što su New York Times, te Harper’s BAZAAR upravo o sestrama Boudoir, Morani Saračević i Martini Čičko Karapetrić.

Kolekcija je satkana od minuciozne čipke, delikatnih printeva na tilu, ručno izrađenih ruža i bogato ukrašenih aplikacija; siluete haljina nježno obuhvaćaju obrise tijela i padaju u slapovima slojeva tila i latica, a kolekcija ujedno donosi odgovor na pitanje kako izgleda nekonvencionalna vjenčana haljina.

Uvijek se trudimo biti drukčije i to pokazati na najbolji mogući način. Uvijek razmišljamo izvan okvira i to se svake sezone vidi, redovito istražujemo nove tehnike u couture izradi haljina i tražimo originalan način na koji kolekciju i prezentirati. Upravo takva jedna interpretacija je pred vama, naracija koja prati naše kreacije za koje nam je trebalo nekoliko mjeseci rada. Ove haljine koje upravo gledate su ujedno i najzahtjevnije do sada. Na nekima od njih provele smo gotovo dva tjedna izrađujući ih, stoga smo ponosne na rezultat, te na cijeli naš tim, i vjerujemo da će to publika prepoznati”, izjavile su Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

A.M.

Midas

1 komentar on this article. Feel free to join this conversation.

  1. silvana 06/14/2017 u 19:42 - Reply

    Kolekcija je super.Neobična a to mi se posebno sviđa.

Ostavite komentar