Bobbi Brown Remedies – tretmanski proizvodi

Inspiriran Bobbijevim holističkim pristupom ljepoti, Bobbi Brown tretman čini 6 boostera koji ciljaju specifične potrebe kože kako bi se trenutno i tijekom vremena poboljšalo cjelokupno zdravlje kože. Od jake dehidracije do nadraživanja i problematične kože, lijekovi rješavaju niz kožnih problema i nude sveobuhvatan pristup postizanju zdrave, lijepe kože. Lijekovi se mogu koristiti pojedinačno ili zajedno s proizvodima za njegu kože i podlogom kao rješenje potpuno prilagođeno tipu i problemu kože.

SKIN REVIVER Nº 91   – Skin booster za umornu i oštećenu kožu lica
Zahvaljujući fermentiranoj mješavini, zaštitna formula povećava vitalnost kože zajedno sa antioksidansima i esencijalnim hranjivim tvarima, koji su obično ugroženi od strane slobodnih radikala i agresora okoliša.

Sastojci: Zelena alga,  fermentacija napravljena od svježe Kale, prokulice, špinata, ekstrahira se u mješavini tople vode da zadrži antioksidanse u optimalnim koncentracijama.

SKIN MOISTURE SOLUTION Nº 86   – Skin booster za vrlo suhu i ispucanu kožu

Ovaj hidratantni pojačivač pruža trenutnu hidrataciju za suhu kožu, stimulirajući prirodnu razinu vlage u koži. Kao rezultat toga, koža izgleda odmah svježija sa zdravim sjajem.

Sastojci: Jedinstvena kombinacija hijaluronske kiseline i mineralna voda njeguje kožu i povećava prirodni faktor hidratacije kože.

SKIN FORTIFIER Nº 93  protiv gubitka vitalnosti i elastičnosti

Pomaže ojačati strukturu kože kako bi se spriječilo buduće narušavanje kožne barijere uslijed štetnih utjecaja okoliša, istovremeno zadržava vlagu te olakšava prirodni proces regeneracije kože. Osim toga, formula dopunjuje tri ključna lipida u koži kako bi ju dodatno učvrstila.

Sastojci:Bogati kompleks lipida na bazi malina, sojini emolijensi, Muru Muru maslac, ulja za dopunu prirodne barijere ceramida, masne kiseline i kolesteroli koji zadržavaju vlagu, a izbacuju toksine.

SKIN RELIEF Nº 80  – Skin booster protiv crvenila i iritacija

Smirujuća formula pogodna za osjetljivu i reaktivnu kožu vidljivo smanjuje crvenilo i nadraženost te ublažava znakove stresa na koži. Kao rezultat toga, koža je jača i zaštićena od iritacija.

Sastojci: Nerazrijeđene crvene alge i ekstrakti algi vidljivo smanjuju znakove iritacije i jačaju kožu.

SKIN CLARIFIER Nº 75  protiv akni i začepljenih pora

Detoksicirajuća formula pomaže odčepiti pore i balansirati uljnu razinu kože, istovremeno jača kožu i stabilizira stanice za glađi i zdraviji izgled tena.

Sastojci: Kombinacija emolijensa, nekomedogenih ulja (Manuka, Sea Buckthorn (Ulje iz mesa pasjeg trna), šipak, palmino drvo) i salicilne kiseline pomažu očistiti pore i pospješiti rad stanica bez narušavanja prirodne ravnoteže kože.

SKIN SALVE Nº 57 za vrlo ispucalu i oštećenu kožu

Koncentrirani balzam pomaže zaštititi i nahraniti izrazito nadraženu, suhu ili oštećenu kožu. Proizvod se može koristiti samostalno ili u kombinaciji sa drugim proizvodima za njegu kože, uključujući i ostale tretmane, bez smanjenja njihove učinkovitosti. Koristi se tijekom noći za optimalni učinak.

Sastojci: Kombinacija shea maslaca, pčelinjeg voska, ekstrakta kurkuma, ekstrakt sladića djeluje kao prozračni omotač kako bi se koža zaštitila, omekšala i regenerirala.

KAKO SE KORISTE proizvodi: Nanose se 2-3 kapi dva puta dnevno na čistu kožu. Dopušteno je korištenje različitih tretmana ili tretiranje problematičnih područja kože (akne…) istovremeno. SKIN SALVE Nº 57 je najbolje nanositi na mjesta gdje je to potrebno kao zadnji korak u rutini za njegu kože.

Svi proizvodi dostupni su u pakiranju od 14 ml po neobvezujućoj maloprodajnoj cijeni od 363kn na prodajnim mjestima (Douglas Trg i Arena Centar u zagrebu, parfumerija Anabella u Splitu).

Midas Widget

Ostavite komentar