Blagdanski popust 50% na najljepše božićne dekoracije u koje ćete se zaljubiti na prvu!

Blagdani jednostavno ne bi bili isti bez božićnih ukrasa. A ove godine, Iris MBM vrtni centar osmislio je čak devet tema za blagdansko uređenje doma. Tako možete uživati u bajkovitoj kolekciji Let it Snow, Silver Crystals, raskošnoj kolekciji Sparkling Christmas, Red Fairy Tale ili Elegance of Nature, Gentlemen’s Collection, Blue Magic, Gold Collection i Christmas Cabaret.

 

View this post on Instagram

 

LET IT SNOW! Snjezna carolija😍 #irismbm

A post shared by Lipadona (@lipadona) on

 

Mi smo se na prvu zaljubili u moćnu i otmjenu kolekciju SILVER CRYSTALS poput Snježne kraljice kojom je nadahnuta ova kolekcija ukrasa, a kojom dominiraju velike bogate kristalne kugle i bajkoviti srebrni nakit.

Nepopravljivim romantičarima će se sigurno dopasti Blue Magic kolekcija čiji su ukrasi nadahnuti plavim i zlatnim sjenama mjesečine te refleksijom mraza i leda.


Red Fairytale kolekcija će zasigurno oduševiti svako dijete! U njoj prevladava crvena tracionalna boja, crvene bobice, bradati patuljci, dobre vile i ostala bića iz bajke koja će i odrasle vratiti u svijet mašte.

Ako još uvijek niste ukrasili svoj bor, pravo je vrijeme da svratite u IRIS MBM vrtni centar (Zagreb, Rijeka, Split) gdje vas čeka 50% popusta na sav božićni asortiman!

Inspiracija vas čeka na svakom koraku od romantičnih kolekcija pa sve do raskošnih za sve one koji vole uživati u blagdanskim pričama.

Osim dekoracija za nadolazeće blagdane, Iris MBM vrtni centar u ponudi ima i rezane borove (Abies nordmanniana), a za vrijeme shoppinga će vas ugrijati čaša kuhanog vina kojeg od srijede 19.12. IRIS MBM priprema u centru Lučko.

Midas Widget

Ostavite komentar