Biotherm predstavlja novu generaciju noćne maske za aktivnu njegu

Nakon što se ugase svjetla, utonite u san uz opuštajući tretman lica nove maske Aquasource Everplump Night – koja je namjenjena za aktivnu noćnu njegu!

Biotherm u 2017. donosi inovativni pomak u konceptu ‘sna za ljepotu’ – novu generaciju noćne maske za aktivnu njegu, kroz formulu obogaćenu mikro algama, koje kožu tijekom noći opskrbljuju energijom.

Biološki procesi noću postaju intenzivniji. Ubrzava se obnavljanje kože, koja pritom gubi više vode nego danju. Stoga su potrebe za energijom i hidratacijom veće tijekom noći.

Biothermovi stručnjaci kreirali su inovativnu teksturu bogatu mikro algama koje fermentiraju samo u mraku, pritom ispuštajući ‘generatore energije’ koji stimuliraju stanice. Njihov ekstrakt potiče obnavljanje kože i tijekom noći je puni energijom.

Inovativna se gelasta tekstura nakon nanošenja vraća u prvobitni oblik, stvara ‘drugi sloj’ prirodne zaštitne barijere i zadržava aktivne sastojke, osiguravajući hidrataciju tijekom čitave noći, i još dulje…

POTREBE KOŽE ZA HIDRATACIJOM I ENERGIJOM: RAZLIČITE POPUT DANA I NOĆI

Očekivanja koja žene imaju od proizvoda za njegu kože razlikuju se poput dana i noći. Noću nema potrebe za stvaranjem kvalitetnog temelja za nanošenje makeupa i zaštitom od sunčevih zraka i onečišćenja jer noć je idealno vrijeme za obnavljanje kože.

DOK SPAVATE, VAŠA JE KOŽA I VIŠE NEGO BUDNA

Biološki procesi noću postaju intenzivniji. Ubrzava se obnavljanje kože, koja pritom gubi više vode nego danju. Stoga su potrebe za energijom i hidratacijom veće tijekom noći.

 Kako bi povećali razinu energije i rezerve vode kada su stanične aktivnosti u koži najintenzivnije, Biothermovi su stručnjaci spojili mikro alge izuzetnih energizirajućih svojstava i sastojke koji zadržavaju vodu, stvorivši teksturu koja se doima poput druge kože.

MIKRO ALGE KOJE SU AKTIVNE NOĆU: IZVOR ENERGIJE

Ova vrsta mikro algi fermentira samo u mraku, pritom ispuštajući ‘generatore energije’ koji stimuliraju stanice. Njihov ekstrakt potiče obnavljanje kože i tijekom noći je puni energijom.

VODA IZ MORSKIH DUBINA: UČINKOVITO HIDRATACIJSKO SREDSTVO

Voda iz morskih dubina povećava razinu vlažnosti i olakšava prijenos molekula vode u koži, osnažujući prirodne barijere koje sprječavaju gubitak vlažnosti.

NAGLASAK na ‘MEMORIJSKOJ’ TEKSTURI KOJA SE VRAĆA U PRVOBITNI OBLIK, UČINKOVITOJ I PRIRODNOJ POPUT DRUGE KOŽE

Kako bi osigurali dubinsko obnavljanje kože i što dulje zadržali vlažnost, Biothermovi su stručnjaci kreirali inovativnu teksturu koja se u dodiru s kožom vraća u prvobitni oblik, poput madraca s memorijskom pjenom.

TEKSTURA KOJA SE U 5 SEKUNDI VRAĆA U PRVOBITNI OBLIK

Bez obzira na to na koji je način nanesete na kožu, tekstura će poprimiti prvotni oblik.

SENZORNO ISKUSTVOI PRIRODNO TAMNA BOJA

Providno crna boja teksture gela savršena je za noćni odmor. Dobivena je iz prirodnih ekstrakata te ne sadrži silikone i umjetna bojila.

#NOĆNI TRETMAN LICA

Nakon što se ugase svjetla, utonite u san uz opuštajući tretman lica. Nova maska Ever plump Night dolazi s kistom za nanošenje maske koji sjaji u mraku, pa je možete nanositi u tami sobe. Omogućuje jednoliko nanošenje i ostavlja osjećaj trodimenzionalnog vela na koži.

Žene koje su prije odlaska na spavanje nanijele EverplumpNight, izjavile su da je njihova koža već prvog jutra izgledala obnovljeno i iznimno punije. Nakon jednog tjedna korištenja, primijetile su značajnu razliku u čvrstoći, elastičnosti i punoći kože.

EVERPLUMP NIGHT 75 ML – Obnavljajuća noćna maska za lice za sve tipove kože dostupna je po cijeni 431kn (75 ml).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar