Biotherm predstavlja WATERLOVER SUN MIST koji štiti od sunca, a ne šteti oceanima!

Biotherm zna da žene žele zdravu, hidratiziranu i blistavu kožu, no ne nauštrb dobrobiti planeta.

Godine 2017. kreirao je WATERLOVER SUN MILK, prvu kremu sa zaštitnim faktorom za lice i tijelo bez štetnog učinka na oceane. Ove godine predstavlja novi proizvod iz linije WATERLOVER > WATERLOVER SUN MIST.

Obogaćen je Biothermovim jedinstvenim regenerativnim kompleksom Life Plankton™ koji štiti i hidratizira kožu, obavijajući je neodoljivo mekim velom za blistavu, jednakomjernu preplanulost. Novi WATERLOVER SUN MIST brzo se upija i ne ostavlja bijele tragove na koži, uz beskompromisan osjećaj ugode.

Krasi ga legendaran miris Biothermovih proizvoda za sunčanje: energizirajuće gornje note klementine i zelenog bergamota stapaju se s voćnim srcem prožetim notama jasmina i nerolija, koje upotpunjuju bazne note dekadentnog bijelog mošusa i zrna tonke.

Vodeći računa o učinku na okoliš, Biotherm je kreirao novu temeljnu formulu proizvoda WATERLOVER SUN MIST koja je 99 % biorazgradiva, s mirisom koji je 95 % biorazgradiv.

Stoga ni zaštitni filtri ne štete morskom svijetu. Formula WATERLOVER je ispitana putem revolucionarne platforme Ocean 5 za procjenu učinka na slatke i morske vode. Biotherm je obratio pozornost na svaki detalj u vezi zaštite okoliša: lagana bočica proizvoda WATERLOVER SUN MIST i SUN MILK izrađena je od 100 % reciklabilne plastike (osim pumpice).

Na bočicama se nalaze dvije oznake koje ukazuju na Biothermovu misiju očuvanja oceana:

U čast vodne baštine, Biotherm podupire zaštitu oceana na globalnoj razini putem programa Waterlovers, koji je pokrenuo 2012. godine.

Uz financiranje kampanja za zaštitu oceana, Biotherm posljednjih pet godina ulaže velike napore u cilju smanjenja učinka proizvoda koji se ispiru na vodeni okoliš, uklanjanjem mikročestica plastike iz svih formula. Fokusiranjem na ambalažu i formule, Biotherm stvara novu generaciju proizvoda s poboljšanim okolišnim profilom – povećanom biorazgradivošću i smanjenim vodenim otiskom.

Tijekom sedam godina dvadeset je znanstvenika provelo 200 ispitivanja s probirom 150 različitih sirovih sastojaka. U svrhu razvoja nove formule WATERLOVER za zaštitu kože od sunca, Biothermovi su laboratoriji osmislili platformu za ispitivanje učinka na okoliš pod nazivom Ocean 5 PlatformTM.

Svaka potencijalna formula ispitana je ne samo na slatkovodnim planktonskim organizmima, već i na različitim organizmima iz slatkovodnih i morskih staništa. Tim od dvadeset stručnjaka proveo je oko 200 ispitivanja kako bi ocijenio potencijalni učinak svake formule na biološku raznolikost vodenih ekosustava.

U suradnji sa Znanstveno-istraživačkim centrom u Monaku, Biotherm je razvio metodu procjene učinka proizvoda za sunčanje na koralje, koju su znanstveni krugovi priznali i uvrstili u časopis Coral Reefs. Studija je pokazala da čak ni najviša koncentracija filtera u Biothermovom proizvodu WaterLover Sun Mist ne utječe na koralje.

    WATERLOVER SUN MIST SPF30 S200ML – 283,00 kn
    WATERLOVER SUN MILK SPF 15 200ML – 283,00 kn
    WATERLOVER SUN MILK SPF30 200ML – 283, 00 kn
    WATERLOVER SUNMILK SPF50 200ML – 283,00 kn

Midas Widget

Ostavite komentar