Biotherm predstavlja novi hidratantni proizvod za njegu lica: Aquasource Everplump

NOVI AQUASOURCE EVERPLUMP za prirodno punu, glatku i hidratiziranu kožu

bioth

U 30-im godinama život postaje sve zahtjevniji i naša očekivanja rastu.

biotherm3Izgradnja karijere, otvaranje vlastite tvrtke ili briga za obitelj (i posljedična neispavanost), odvajanje vremena za prijatelje, briga o zdravlju….puno je toga potrebno uklopiti u jedan dan.

Uvijek dostupna, uvijek u pokretu, intenzivan ritam života, sve se to odražava na koži.

Pojava prvih bora na licu obično je posljedica dehidracije. A isti hidratantni proizvod više nema jednako djelotvoran učinak pa žene započinju potragu za proizvodom koji će za njih učiniti više. U 30-ima, 1 od 3 žene iskazuje zabrinutost oko sitnih linija i gubitka prirodne punoće kože, ali ne koristianti-aging proizvode, već samo one za hidrataciju.

Biothermovi su laboratoriji 2016. godine razvili najinovativniji hidratantni proizvod nakon originalnog Aquasource Gelaiz 1998.: AquasourceEverplump, koji objedinjuje osvježavajuću teksturu za nevjerojatno osjetilno iskustvo s aktivnim sastojcima koji koži daju punoću, glatkoću i vlagu. Zahvaljujući sasvim novoj razini hidratacije, koža dobiva toliku količinu vlage da se linije vidno popune u roku od samo tjedan dana, poručuju iz Biotherma.

Biothermova stručnost u području hidratacije 2016. godine doživljava kulminaciju s inovativnim gelom visoke gustoće koji donosi jedinstveno osjetilno iskustvo. Koži pruža osvježavajući osjećaj, djeluje dubinski poput seruma i zaglađuje poput podloge za make-up, ostavljajući svilenkasti sloj na popunjenoj površini kože. Precizno izbalansirani sastojci ove gelaste formule vode u ulju brzo prodiru u kožu i odmah daju rezultate –vraćaju prirodnu popunjenost.

Ovaj se luksuzni gel nakon nanošenja rastapa u milijune mikro–kapljica, koje koži osiguravaju aktivne hidratantne sastojke i odmah je čine vidljivo punijom.

bio2

BLAGO IZ FRANCUSKE POLINEZIJE: PLAVI HIJALURONTM OBNAVLJA PRIRODNE ZALIHE HIJALURONSKE KISELINE U KOŽI

Plavi hijaluronTM pobnavlja zalihe hijaluronske kiseline koja zadržava vlagu u koži , popunjava je iznutra i poboljšava sposobnost zadržavanja vode i pozitivno utječe na sintezu prirodne hijaluronske kiseline u koži, hidratantnog agensa koji ima svojstvo zadržavanja i do 1000 puta veće količine vode od vlastite mase. Plavi hijaluronTM ne koristi vanjske izvore hijaluronske kiseline, već povećava njezine prirodne zalihe u koži za 22%, osiguravajući vlažnost i dugotrajan učinak popunjenosti.

DVOSTRUKA KONCENTRACIJA HIDRATIZIRAJUĆEG GLICERINA

Glicerin, učinkoviti sastojak za zadržavanje vlage bez osjećaja ljepljivosti na koži, u formuli Aquasource Everplump dolazi u dvaput većoj koncentraciji nego u Aquasourcemoisturizerima (15%), osiguravajući 72-satnu hidrataciju nakon samo jednog nanošenja.

Moisturizer je uspješno prošao sva relevantna ispitivanja:

  • testiran pod dermatološkim nadzorom
  • testiran pod oftalmološkim nadzorom
  • prikladan za osjetljivu kožu
  • nije komedogen

AQUASOURCE EVERPLUMP 50 ml- tretman za zaglađivanje i hidratiziranje kože lica- za sve tipove kože – 352,00 kn

AQUASOURCE EVERPLUMP 40 ml- tretman za zaglađivanje i hidratiziranje kože lica- za sve tipove kože – 235,00 kn

 

Ostavite komentar