Bio šljokice su IN!

Bliži nam se vrijeme božićnih i novogodišnjih partyja – ovo je idealno vrijeme za šljokice u svim varijantama. Želite biti drugačiji na rođendanskim, poslovnim, djevojačkim ili novogodišnjim zabavama? Imamo idealno rješenje za vas – angažirajte najbolju ekipu koja će vas uljepšavati tijekom cijelog eventa i stvoriti nezaboravno blještavu atmosferu.

 

View this post on Instagram

 

✨Sparkle responsibly ✨ Nas bioglitter napravljen je od biljaka, ne plastike. Just be fabulous in eco friendly way ✨🌈🤘

A post shared by Vida Loca Glitter (@vidalocaglitter) on

Vida Loca glitter artisti su zaduženi za najbolji party na kojem će svi zablistati uz popularne bio šljokice.

Vida Loca glitteri su ekološki proizvod, napravljeni od biorazgradive celuloze eukaliptusa- lagano se nanose, mekane su za lice, tijelo, kosu, nokte te nisu štetne za okoliš, za razliku od običnih glittera napravljenih od mikroplastike- velikog zagađivača prirode.

 

View this post on Instagram

 

Glitter is always the best option ✨🧚‍♂️Hvala @rnbconfusion na super zabavi

A post shared by Vida Loca Glitter (@vidalocaglitter) on

Glitteri su u svijetu, osim za lude provode, poželjni i za podizanje svakodnevnog make up-a. Svatko voli malo sjaja u kozmetici, pa tako danas glitter možete pronaći u sjajilima za usne, sjenilima, gelovima za kosu. Svatko se može poigrati sa šljokicama i privući pažnju, a glitter make up je novi trend. Ovaj globalni trend u Hrvatsku donosi Vida Loca glitter artisti koji će vam osigurati savršenu zabavu uz pomoć eko šljokica.

Budite u koraku s najnovijim svjetskim trendovima te podignite ljestvicu u organiziranju zabava s najblještavijom ekipom artista iz Vida Loca tima.

Ako želite angažirati Eko Glitter bar za vaš event javite nam se na mail: vidalocaglitter@gmail.com ili kontakt 091/221-4062.

Dobitnice u darivanju objavljenom 12. prosinca su Lidija Ivančić i njena prijateljica:). Hvala svima na sudjelovanju! Molimo dobitnice da se jave u inbox:)

Midas Widget

Ostavite komentar