Guess i Marciano predlažu kombinacije za eleganciju od glave do pete

guess2

Crna je sinonim za eleganciju, a kombinacije u ovoj boji su idealan spoj modernog, lijepog i praktičnog kada su dnevne i večernje varijante u pitanju. Dobra strana ove kombinacije svakako je što je doista elegantna i prikladna za svaku priliku, a svojom jednostavnošću garantira da neće uskoro izaći iz mode.

guessGuess kolekcija za žene donosi luksuzne tkanine, antilop elemente i decentnu čipku. Haljine se prilagođavaju silueti, definiraju ženstvenost i dolaze u nekoliko dužina od kraćih do dužih. Izrazito su popularne i maxi suknje te neizostavni kombinezoni. Male torbice u crnoj boji idealne su za večernje izlaske i stilsku dominantnost.

Marciano kolekcija inspiraciju pronalazi u orijentalnoj kulturi. Glamurozni lagani i sjajni materijali poput satena, korišteni su za haljine i topiće, koji u kombinaciji s tradicionalno ‘muškim’ načinom krojenja daju zanimljiv štih kolekciji. Minimalističke siluete poigravaju se kolekcijom dajući zanimljivu dozu kontrastnih elemenata te alternativu svakodnevnim casual kombinacijama.

Marciano kolekcija nudi elegantnu  ženstvenost koja se odražava u klasičnim elementima poput male crne haljine ili pencil suknje. Kolekcija pruža autentičan osjećaj sofisticiranosti koja ispisuje snažnu osobnost i zavodljivost.

Midas

Ostavite komentar