Bez nje više nećete moći! Kiehl’s obnavljajuća krema prirodnog podrijetla!

Po prvi put u svojoj povijesti proizvoda za njegu kože, Kiehl’s je spojio dva jaka sastojka koja se koriste u tradicionalnoj medicini u kremi s 99,6% sastojaka prirodnog podrijetla.

Danas je sve veći broj žena koje se odlučuju za proizvode za njegu kože koji se baziraju na prirodnim sastojcima.  Taj je stav još više naglašen među ženama u dobi od 25 do 35 godina, od kojih 63% ističe važnost korištenja prirodnih proizvoda u sklopu rutine njege kože.

Kiehl’sovi kemičari ponosno predstavljaju Pure Vitality Skin Renewing Cream, obnavljajuću kremu s formulom od 99,6% sastojaka prirodnog podrijetla koja spaja učinkovitost dvaju svjetski uvriježenih sastojaka za dobrobit kože, a riječ je o novozelandskom manuka medui korijenu korejskog crvenog ginsenga. Obavijajući kožu ugodnom i hranjivom teksturom, ovaj hidratantni proizvod pomaže koži pri sprječavanju gubitka vlage, istovremeno potičući njezino obnavljanje. Ispitivanja pokazuju poboljšanje prirodnog sjaja i blistavosti kože, te poboljšanje teksture i glatkoće kože. Pure Vitality Skin Renewing Cream ne sadrži parabene, mineralna ulja, sintetičke boje ni sintetičke mirise.

Kiehl’sova krema Pure Vitality Skin Renewing Cream formulirana je u cilju postizanja optimalne funkcije i zdravog izgleda kože. Zdravu kožu karakterizira prirodni sjaj i vibrantnost te glatka i podatna tekstura, uz sposobnost sprječavanja novih oštećenja i obnove od već postojećih. Koža tijekom vremena prirodno gubi sposobnost obrane i obnove, a time i mladolikost i vitalnost.

„U procesu starenja, funkcija naše kože sve više slabi. Zaštitna barijera slabi, gubi se sposobnost obrane te se usporava obnova“, navodi dr. Geoff Genesky, Kiehl’sov vodeći kemičar. „Kada je riječ o formuli, nismo bili fokusirani na uobičajene znakove starenja, već smo se usmjerili na opći dojam i stanje kože, odnosno na makro pristup koji će našim kupcima omogućiti priliku za postizanje maksimalne vitalnosti i zdravog izgleda kože.“

U cilju poticanja optimalne funkcije kože, karakteristične za zdravu kožu, Kiehl’sovi su se kemičari fokusirali na sastojke s poznatim sposobnostima povećanja otpornosti i obnove od oštećenja. To ih je ponukalo da primijene dva priznata sastojka na svijetu koji se koriste u tradicionalnoj medicini i dolaze izravno iz prirode: med od novozelandske manuke i korijen korejskog crvenog ginsenga.

„Riječ je o sastojcima znanstveno dokazane učinkovitosti“, dodaje dr. Genesky. Novozelandskimanuka med ni po čemu nije običan med.Već je više od tri desetljeća poznatpo iznimnoj učinkovitosti, a liječnici ga i danas preporučuju u sklopu tretmana njege kože. Korijen korejskog crvenog ginsenga u azijskoj se tradicionalnoj medicini koristi već tisućljećima te je dokazanonajmoćnijiginsengna svijetu.“

MOĆNI SASTOJCI PRIRODNOG PODRIJETLA

MANUKA MED S NOVOG ZELANDA

Manuka med je tamne boje i kremaste teksture. Cijenjen je zbog svojih umirujućih svojstava.U usporedbi s drugim medom, ima višu razinu polifenola i snažnije antibakterijsko djelovanje, što koži pomaže pri zaštiti od oksidacijskih oštećenja uzrokovanih onečišćenjem i izlaganjemUV zrakama. Uz to, pomaže pri obnavljanju oštećenja kože i održavanju razine vlage u njezinoj barijeri.

KORIJEN KOREJSKOG CRVENOG GINSENGA

Zdrava koža brže reagira na oštećenja zahvaljujući brzini proizvodnje novih stanica . Brzina obnove epiderme sporija je kod  manje zdrave kože, što rezultira grubljom teksturom iste. Smatra se da korijen korejskog crvenog ginsenga potiče i štiti metaboličke putove stanične energije koji starenjem počinju funkcionirati nepravilno ili usporeno. Rezultati istraživanja korejskog crvenog ginsenga ukazuju na značajno bolji izgled ostarjele i umorne kože, poboljšanu hidrataciju i funkciju zaštitne barijere kože te proizvodnju kolagena, smanjeno propadanje izvanstaničnog matriksa i sposobnost sprječavanja nastanka grube kože uslijed izlaganja UV zrakama.

„Kako bismo postigli kremastu strukturu, u pravilu koristimo emulgatore, zgušnjivače, emolijente i praškaste tvari”, pojašnjava dr. Genesky.„Odlučili smo da ćemo za formuliranje proizvoda Pure Vitality koristiti samo prirodne sastojke biljnog podrijetla. Nakon 68 probnih verzija (najviše dosad) uspjeli smo postići savršenu ravnotežu sastojaka u formuli koja je ujedno i estetski privlačna, iznimno ugodna i elegantna.”

Pure Vitality Skin Renewing Cream može se pronaći na Kiehl’s policama od 15. veljače (City Center one Zagreb West, Arena Centar Zagreb, City Center one Split).

 Pure Vitality Skin Renewing Cream 50 ml: 450,00 HRK

Pure Vitality Skin Renewing Cream 75 ml: 570,00 HRK

 

Midas Widget

Ostavite komentar