Besplatno dermatološko savjetovanje u Zagrebu u sklopu projekta AcneSTOP

Prijave se zaprimaju na web stranici www.acnestopdays.com.hr do 8. 12., a savjetovanje će se održati od 16. do 18. 12. u terminima od 16 do 20 sati

Nepravilnosti na koži i akne mogu biti velik izvor frustracija i nezadovoljstva vlastitim izgledom, posebno kod tinejdžera koje ćenajviše razveseliti vijest o besplatnom dermatološkom savjetovanju u sklopu projekta AcneSTOP days.

Projekt organiziraju Udruga Zdravi pod suncem i Centar za zdravlje mladih Doma zdravlja Zagreb Istok u suradnji s La Roche-Posayem za sve mladekoji imaju problema s aknama (prištevima).

Akne su najčešća dermatološka bolest u pubertetu i adolescenciji. Zakašnjelo i nepravilno liječenje akni može dovesti do pojave ožiljaka i ostaviti značajne posljedice na kvalitetu života i samopouzdanje, stoga projekt omogućava mladima dabrzo dođu do dermatologa i da na vrijeme započnu liječenje.

Dermatološko savjetovanje održat će se 16., 17. i 18. prosinca 2019. od 16 do 20 sati u Centru za zdravlje mladih Doma zdravlja Zagreb Istok, Heinzelova 62 a (dvije dermatološke ordinacije) i u prostorijama udruge Zdravi pod suncem, Ilica 48  (dvije dermatološke ordinacije).

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na web stranici www.acnestopdays.com.hr do 8. prosinca.

 

Midas Widget

Ostavite komentar