Beauty trikovi sa kremom za ruke! Saznajte za što još možete koristiti kremu za ruke!

krema za ruke

Većina nas ima kremu za ruke koja leži naokolo, u torbici, jedna na stolu na poslu, jedna pored kreveta…Nikada ne znate kada će vam zatrebati, osim ako niste jedna od onih koja baš svakodnevno maže ruke. Saznajte par dobrih beauty trikova sa kremom za ruke koji će vas spasiti od neugodnih situacija.

  • Popravlja izgled i njeguje vrhove suhe kose  – ako tretirate vrhove suhe kose sa kremom za ruke, transformirati ćete ih, ali nikako nemojte pretjerivati.
  • Uklanja elektricitet na odjeći  – znate li da se elektricitet na odjeći može pojaviti prilikom nošenja hulahopki, tajica, čarapa? Ako utrljate na ruke malo kreme, elektricitet će nestati!
  • Uklanja šminku  – svi smo bili u situaciji da nam se razmazala maskara, a kod sebe nemamo ništa za uklanjanje šminke! Malo kreme za ruke će vam odlično doći u ovom slučaju, potapkate malo kreme ispod oka i jednostavno obrišete razmrljanu maskaru.
  • Može se koristiti umjesto ulja za kožicu oko nokta – ako vaša kožica podhitno treba njegujuće ulje, alternativno rješenje je krema za ruke, neće biti učinkovita kao ulje, ali će svakako poslužiti kao dobra zamjena.
  • Rješava zaglavljene prstene – jeste li se ikada našli u situaciji da vam se zaglavio prsten i da ga ne možete skinuti? U ovom slučaju ne moramo vam niti objašnjavati da je krema za ruke odlično rješenje.
  • Polira cipele – ako vam ovo zvuči čudno, zamislite samo da ste na putu i imate važan sastanak ili intervju za posao i bacite pogled na cipele koje izgledaju prašnjavo i prljavo. Ovdje krema za ruke služi kao super trik.

Izvor: Cover Style

Midas Widget

Ostavite komentar