BAJKOVITI NAKIT S HRVATSKIM POTPISOM

Na nedavno održanom Kongresu poduzetnica imali smo prilike razgovarati s nadarenom mladom damom Valentinom Šaško koja samostalno izrađuje predivan nakit bogatog i ultra modernog dizajna. Pristupačne cijene i raznoliki modeli privlače sve više kupaca, a jedan od razloga su i predivne fotografije objavljene na Instagram i Facebook profilu naziva Dhalia by Dahlia.

Osim klasičnog asortimana poput naušnica, narukvica, ogrlica, posebno su nas se dojmili ukrasi za cipele. S malom klipsom mogu se staviti na štikle, salonke, balerinke, čak i tenisice. Izvrsna ideja za podignute klasične kombinacije na novu razinu.

Valentina nakit izrađuje potpuno samostalno, a za neke modele potrebno joj je i do nekoliko dana napornog rada. No kada volite ono što radite ništa nije teško, a sva ljubav vidljiva je iz predivnih modela koji su proizvod kreativnog procesa i velike mašte. Birajući kvalietne materijale i moderne boje, Valentina stvara nakit kakav gledamo na svjetskim eventima, a zahvaljujući prihvatljivim cjenama svatko od nas si može priuštiti ovakav dašak glamura. Bilo da želite nadopuniti kolekciju novim komadom statement nakita ili tražite nešto za posebnu prigodu, Dhalia by Dahlia ima po nešto za svakoga. Predivne fotografije osmišljene s mnogo truda i mašte pružaju osobnost svakom pojedinom komadu tako da se osjećate kao da kupujete mnogo više od samog nakita. Valenitni se možete javiti i sa vlastitim idejama, a ona će dati sve od sebe da dobijete upravo ono što ste zamislili, jer se većina toga izrađuje i po dogovoru. Za modele koji nisu odmah dostupni, rok isporuke je maksimalno 10 radnih dana, a naručiti možete u inbox na Facebook i Instagram profilu.

Maja Kos

Dobitnice u darivanju objavljenom  27. ožujka su: Mia Pekić (ogrlica) i Marija Čabrajić.

Ostavite komentar