BAJKOVITA PRIČA DUBRAVKINOG PUTA

dp4U bajkovitom ambijentu restorana „Dubravkin put“ održana je prva u nizu #VeceraUValu. 12 gostiju se na jednu večer družilo sa likovima iz priče “Šuma StriborovaIvane Brlić Mažuranić. Kulinarski tim na čelu s glavnim chefom i idejnom začetnicom koncepta, Priskom Thuring, osmislio je 8 sljedova jela koji su inspirirani dijelom priče, a pratila ih je prikladna zvučna kulisa. Neka od imena slijedova jela su Livada, Ledena suza, Ugljen i Srebrna vrata.

dp

Prostor su dekorirali Dubravka Dujmović i Martin Pohl u duhu događaja pa je tako prostorija bila prekrivena lišćem i bršljanom, a stol mahovinom, rogovima, drvećem i svijećama. Događaj je praćen pomno odabranom glazbom koja je dočaravala i pojačavala trenutke i osjećaje priče.

dp2

Jednom mjesečno u izdvojenoj prostoriji Val održavat će se večera za maksimalno 18 osoba. Svaka #VeceraUValu imat će svoju tematiku koja će ostati tajna do samog početka večere. Sve na toj večeri, od hrane, pića, scenografije, postave stola, pa čak i glazba bit će u skladu s odabranom temom večere.

Za sve ljubitelje ovakvih kulinarskih „putovanja“ s elementima iznenađenja, sljedeća večera s novom temom planira se za 16. prosinca u 20h.

dp3

A.M.

Midas

Ostavite komentar