Bacite svakog muškarca u trans uz ovih 5 stvari!

1. Crveni ruž i bijeli zubi dvije su stvari koje nikada neće izaći iz mode. Boja trule trešnje ili žarko crveni, jedno je od jačih sexi alata. Još ako se iza njega krije bijeli osmjeh, savršenstvo! Pomoć oko izbjeljivanja zubiju potražite u zubnoj ordinaciji, a možete pokušati sa nekim od preparata koje imate u slobodnoj prodaji ili pak nekima iz kućne radinosti.

2. “Manje je više“! Do sada ste već mnogo puta imali priliku pročitati da muškarci baš i nisu pretjerani ljubitelji šminke. Vole kad žene drže do sebe i svog izgleda, ali sa minimalnom količinom šminke na licu.

3. Uredna kosa bit će zavodljivija uz malo parfema. Zavodljiv miris širit će se oko vas uz svaki pokret glave. Da ne spominjemo, ako vam netko priđe jako blizu ili se privije uz vas. Prilikom nanošenja parfema na kosu, nanesite ga sa udaljenosti od nekih 20-ak centimetara kako bi parfem bilo lijepo raspoređen.

4. Glas. I muškarci i žene traže partnere uz koje bi mogli zasnovati obitelj. Muškarci traže partnericu koja želi biti majka njihovog djeteta. Takva osoba trebala bi biti mirne naravi. Takve osobe većinom imaju visok glas. Upravo to se muškarcima sviđa. Visok ženski glas.

5. Mjere. Žene, ne zaluđujte se idealom 90-60-90. U stvarnosti takve mjere je teško postići. Ono što muškarce zapravo privlači je omjer struka i bokova. Vrlo je privlačan omjer 7:10 dok 9:10 baš i nije. A omjer, 7:10 mogu imati i punije žene!

Ana-Marija Karakaš

Midas Widget

Ostavite komentar