Avon, vi i sunce!

AVON

13. 07. 2018. –Avon girls just wanna have sun! Od mirisnih i makeup noviteta, do zaštite od sunca i čistog lica. Uz Avonove novitete i ljetne popuste, ljeto je bezbrižno i obećavajuće.

Avon je izbacio i svoju prvu ljetnu kutijicu ljepote #AvonSummerBox sa čak 6 full size proizvoda, micelarnom vodicom u mini izdanju i jednim Anew uzorkom vodice za njegu lica. Sve što trebate ovo ljeto, u jednoj je predivnoj Avon kutiji, za samo 215kn, u pola cijene!

Aqua Vibe ljetni mirisi pravo su osvježenje za vruće ljetne dane. Radostan i zavodjiv Love now EdT obavija vas sočnom kruškom, slatkom jagodom i toplim jantarom, a energičan i osvježavajuć Love more EdT obnavlja sočnom mandarinom, svježom đurđicom i senzualnim jantarom. Vrlo lagani mirisi u bočici od 100ml, za samo 69,90kn.

Osvježenje u vruće ljetne dane dolazi i od mirisnih Naturals sprejeva (18,90kn): toliko mirisa i okusa u jednoj bočici i izbor samo na vama.

 Avon Summer Box

 

Avon True NutraEffects micelarne maramice (24,90kn) jednim potezom uklanjanju čak i vodootporan makeup i nečistoće, njeguju hidratantnom formulom s vitaminom E i Omega3 kiselinama prikladnom i za vrlo osjetljivu kožu i dubinski čiste zahvaljujući micelama koje privlače nečistoće poput magneta.

Nova mark. baza za makeup (54,90kn) u tubi savršeno riješenje za ujednačavanje tena i lagan dodir makeupa u vrući ljetni dan.

UV sprej za zaštitu kose (24,90kn) iz profesionalne Advance Techniques linije čuvati će i štiti vašu kosu i od utjecaja sunca, ali i morske vode. Kosa će vam sigurno biti zahvalna!

Avon Senses linija donosi i novu mušku Active Cleanse liniju i predivan ženski njegujući koktel Fruity Margarita s narančom i breskvom. Uživanje pod tušem donosi osjećaj odmaranja u voćnom vrtu. Avon Footworks linija s mentom i aloe brine se za osjetljivostu kožu vaših nogu, jer naravno da želite njegovanu i izdržljivu kožu u tim predivnim sandalicama i šetnjama po plaži, u ljetnim večerima…

M.Z.

 

Ostavite komentar