Avon predstavlja genijalnu maskaru – True 5 in One Lash Genius!

Upoznajte maskaru koja odgovara na sve želje ikad podijeljene na društvenim mrežama!

Kompanija ljepote iskoristila je najsuvremenije digitalno proučavanje i umjetnu inteligenciju (AI) kako bi pročitala tisuće komentara potrošača podijeljenih preko interneta i društvenih mreža i otkrila što zaljubljenice u šminku širom svijeta žele u maskari.

Zagreb, 25. 07. 2019. – Nebrojena količina komentara vezanih uz ljepotu i šminku svaki dan osvane na društvenim mrežama. Ali sluša li ih itko, npr. dok priprema lansiranje novog proizvoda? Kroz razvoj Genius algoritma, ekskluzivnog alata za ‘machine learning’ i umjetnu inteligenciju stvorenog u partnerstvu sa podatkovno znanstvenom i kreativnom produkcijskom tvrtkom MediaMonks, Avon je prorešetao
najveću bazu podataka o ljepoti na svijetu — internet — kako bi pročitao, filtrirao i obradio tisuće komentara potrošača i rangirao glavne značajke za kojima žude.

Avon ponosno predstavlja prvu maskaru koja odgovara svemu što ste najviše tražili: AvonTrue 5 in One Lash Genius maskara ! Svih pet najpoželjnijih prednosti u jednoj maskari: volumen, duljina, razdvajanje, podizanje i intenzivna crna boja.

‘Genius algoritam omogućio nam je razvrstati ogromnu količinu sadržaja koju korisnici sami kreiraju na društvenim mrežama i razumijeti što je to što žene doista žele u maskari. Najvažnije otkriće je da potrošači zapravo ne žele birati između jedne ili druge značajke: 60,97% želi multifunkcionalnost u jednom proizvodu!

 

View this post on Instagram

 

Здраво за кампања 11 🌟 Нова прва 5 во 1 маскара, нова течна блескава кашмирна пудра Luxe се дел од прекрасните нивитети, понуди и попусти кои се кријат во к11 ❤ Разгледај ја и избери ги производите кои ги сакаш по екстра цени 👌 Порачки до 12.08 во DM 📥 Ве очекуваме 🌟 @online_poracki_sk 📥 #avon #avonbeauty #avonmacedonia #avonskopje #avonporacki #avonorders #avonprogram #avonkenzotakada #avonmagic #avonmagija #avonnewyearavonholiday #avoncontouringbox #avon8march #avoneve #avonvalentinesday #avonencanto #avonofflower #avonrareflowersnightorchid #avoncaliforniaglow #CaliforniaGlow #avonsummer #avonsale #joinavon #avonlashgenius

A post shared by A V O N – Скопје💄 (@online_poracki_sk) on

Volumen i podizanje trepavica nedvojbeno su najtraženije prednosti koje zaljubljenici u ljepotu žele. Svatko traži taj prestižan i neodoljiv izgled trepavica, ali ne žele odustati niti od drugih važnih prednosti, kao što su duljina i dramatična intenzivna crna boja. I znali smo da moramo stvoriti maskaru koja će pružiti sve to, Lash Genius!’ objašnjava James Thompson, Avon CMO.

Razvijena od strane Avonovog višestruko nagrađivanog znanstvenog tima, AvonTrue 5 in One Lash Genius maskara kombinira Quick Glide Gel formulu maskare prožetu crnim pigmentima za jak i dramatičan nanos i visokotehnološku Smart Control četkicu. Kratka vlakna četkice uz poseban dodatak na vrhu za najmanje trepavice u kutevima oka, brzo i ravnomjerno nanose formulu na trepavice, kako bi se postigao dramatičan višedimenzionalan volumen i produžene, razdvojene i podignute trepavice. Lash Genius također je otporna na mrlje i vodu, pa i na vrućinu i toplinu, tako da provjere u ogledalu tijekom dana stvarno više ne budu potrebne.

Svoju novu genijalnu maskaru možete potražiti i isprobati u Avon Beauty butiku u Gundulićevoj 34 u Zagrebu. Sve što očekujete od svoje maskare, bez kompromisa.

Ponuda u najnovijem Avon katalogu:
AvonTrue 5 in On Lash Genius maskara, crne ili smeđe nijanse, 45,90kn

Midas Widget

Ostavite komentar