Avon je započeo proslavu 20 godina Avona u Hrvatskoj!

Avon je kao ponosan generalni pokrovitelj šminke podržao jedan od  naših najdugovječnijih izbora ljepote, Miss Alpe Adria International, koji je ove godine održan po 29. put!

Večer uoči izbora održan je Avon welcome party na kojem je predstavljena Avonova najnovija mark. makeup linija i slavljeničkom tortom započeta je proslava 20 godina Avona u Hrvatskoj.

U morskom ambijentu Marina i Hotela Nautica u Novigradu, predivne mlade žene imale su prilike provesti nekoliko lijepih dana druženja i priprema za veliko finale izbora u subotu 10.06. Osamnaest finalistica iz Italije, Slovenije, Slovačke, Češke, Mađarske i Hrvatske sudjelovalo je u izboru, a krunu pobjednice ponijela je Talijanka Pianta Giorgia. Lucija Josipović, Avonova voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja, u stajlingu poznate dizajnerice Etna Maar, predala je Avon lentu prvoj pratilji Vikorii Bodnarov iz Slovačke i najavila proslavu 20 godina Avona u Hrvatskoj, te zahvalila na čak 10 uspješnih godina partnerstva s izborima ljepote koje organizira gospodin Boris Kosmač. On je ujedno, uz Vlatku Pokos, bio i voditelj večernjeg izbora: bogat program u kojem je nastupio i Jacques Houdek te svojim glasom i opet podigao publiku na noge, Avon je podržao i posebnim poklonom za sve članove žirija, te svaku natjecateljicu iznenadio bogatim Avon poklon setom.

“Samo zahvaljujući našim hrvatskim ljepoticama, i ove je godine Miss Alpe Adria bio baš kod nas, u prelijepom Novigradu   jer prošle je godine pobijedila naša prekrasna Sara Milevoj. Avon je ponosan na sve djevojke i sponzor je ovakvih događanja baš stoga što je ljepota i njega samo jedan dio onoga što žene vole i žele: naša Sara priprema se za medicinu i tako stvarno pronosi Avonov moto – više od ljepote! Već dugih 10 godina uspješno surađujemo zahvaljujući profesionalnosti i organiziranosti gdina. Kosmača koji stvarno punim srcem ulazi u svaku novu priču. I Avon zajedno s njim. Ova je godina posebna i zbog naše proslave 20 godina Avon u Hrvatskoj te smo radosni što smo proslavu započeli baš na ovaj način: jer Avon ženama donosi i njegu i kvalitetu, ali ih i osnažuje i omogućava samostalnost i konstantnu podršku.” rekla je Lucija Josipović.

A.M.

 

Midas Widget

< Prijašnji članak
Za duže dane na plaži!
Sljedeći članak >
Bonbonnièra pod Marjanom!

1 komentar on this article. Feel free to join this conversation.

  1. silvana 06/13/2017 u 20:47 - Reply

    Čestitke☺☺

Ostavite komentar