ANA GAVRAN – World Top Model Croatia 2017.

U prepunoj dvorani Centra za kulturu Korčula na predivnom otoku Korčuli, gdje se za ulaz tražila karta više, održan je prestižni izbor za najboljeg modela godine WORLD TOP MODEL CROATIA, koji se već treću godinu održava u Hrvatskoj u organizaciji UMAH-a, prve modne agencije osnovane prije više od pedeset godina.

Na svjetskom izboru koji se prošle godine održao u Milanu, pobjednica izbora World top modela Croatia 2016.godine LARA SPAJIĆ, sudjelovala je kao predstavnica Hrvatske i odnijela pobjedu unatoč velikoj konkurenciji natjecateljica iz cijelog svijeta. S prestižnom agencijom Major model managementu svijetu modelinga potpisala je vrijedan ugovor.

Natjecateljice koje su pristigle iz cijele Hrvatske boravile su na pripremama u predivnom resortu PORT 9 u gradu Korčuli, čije se kompletno osoblje brinulo da se natjecateljice osjećaju kao prave princeze, te da im ništa ne nedostaje. Uz natjecateljice kao gošće –pobjednice i predstavnice svojih zemalja sudjelovale su i predstavnice Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Srbije.
Tijekom priprema natjecateljice vozile su se lađama po delti Neretve gdje su posjetile plantažu mandarina, uživale u pjesmi, berbi plodova i družili se u restoranu Villa Neretva vlasnika gospodina Pere Jerkovića, koji je zajedno s osobljem bio predivan domaćin natjecateljicama i stručnom teamu World Top Model Croatia. Na prekrasnim jedrilicama uz profesionalne skipere tvrtke Ploče Sailing provele su nezaboravne trenutke u jedrenju i upoznavanju ljepota predivne Korčule, s kojih će za uspomenu ponijeti predivne fotografije i videa profesionalnih fotografa i snimatelja World top model Croatia, a koje smo imali prilike vidjeti na velikim video zidovima na samom večerašnjem događaju
Nakon predivno provedenih dana i svih edukativnih sadržaja, natjecateljice su bile spremne za večerašnji izlazak i predstavljanje publici.

Izboru je nazoćio zamjenik župana Dubrovačko neretvanske županije JOŠKO CEBALO – gospodin ANDRIJA FABRIS, gradonačelnik grada Korčule,gospođu HANU TURUDIĆ, direktorica Turističkog ureda grada ,novinarka iz Monte Carla, gospođa GORDANA BJAŽEVIĆ, koji su uz ostale uvažene goste uživali u cjelovečernjem programu izbora.
Izboru WORLD TOP MODEL CROATIA nazočio je i Fiore Tondi, vlasnik svjetske licence sa svojim uvaženim gostima, koji je bio i jedan od članova žirija, a koje je vrlo pažljivo pratilo izlaske i predstavljanja svih natjecateljica.

Publici su se natjecateljice predstavile noseći casual kreacije modnih brandova Foch i Fancy, kupaćim kostimima Galeb i večernjim haljinama Weedding city- modnog branda Ana Milani uz prestižnu obuću branda Hogl. Za prirodni izgled natjecateljica i njihov savršeni make up zaslužan je team branda RED LIPS iz Zagreba. U skladu sa savršenim make upom, za predivne frizure natjecateljica bili su zaduženi frizeri branda Montibello.

U glazbenom dijelu programa nastupio je Jacques Houdek, koji je svojim predivnim glasom u izvođenju svojih pjesama podigao publiku na noge, a publika mu je zahvalila gromkim pljeskom, a koji je dokaz da je Jacques samo jedan.
Klapa Kumpanji iz Korčule, poznata u svim glazbenim krugovima, izvela je svoje dvije pjesme, a koje su se savršeno uklopile u cijeli program prestižnog izbora.

Nakon svih ocjena i bodova, žiri je zbrojio sve bodove i za pobjednicu proglasio ANA GAVRAN iz Makarske, za prvu pratilju DOLORES ĐOLIĆ iz Gospića, a za drugu pratilju izabrao je ROMANU MITAR iz Siska.
Svim većerašnjijm izabranim natjecateljicama vlasnik svjetske licence Fiore Tondi i Sandra Šerbec uručili su službene lente i razne poklone sponzora .

U prosincu 2017. godine održat će se svjetski izbor u Budimpešti, gdje će sudjelovati naša predstavnica ANA GAVRAN, zajedno sa svim pobjednicama država iz regije.

 

Midas

Ostavite komentar