Amo Ferragamo!

Salvatore Ferragamo AMO – novi ženski miris  je koncentracija moderne ženstvenosti.

“Amo” – talijanski “Volim” – je deklaracija mlade žene, slobodne duhom, koja je spremna iskoristiti svaku priliku koju joj svijet nudi i ostaviti svoj trag. To je žena koja instinktivno djeluje, usudi se, zavodi.

Neizbježno, onda kaže glasno: Amo Ferragamo! Volim Ferragamo!

Amo Ferragamo je smion, suvremeni miris glamura i strasti.

Miris se otvara sa eksplozivnom osobnošću: gornje note obilježene su talijanskom gorkom notom s crnim ribizom i ružmarinom. Srce je lagano i ženstveno gdje se Jasmin Sambac topi sa svjetlošću Mate Absolut note i rabarbare. Baza završava sa drvenastom slatkoćom.

Jedinstvena senzualnost Amo Ferragamo mirisa proizlazi iz nježne mješavine bijele vanilije Tahitensis Absolute, ambroxa i sandalovine.

Olfaktivna obitelj: orijentalno-cvjetna

Parfumer: Marie Salamagne (Firmenich)

Bočica Amo Ferragamo je i jednostavna i izvanredna. Elegantne linije repliciraju one iz tradicionalnih talijanskih parfemskih bočica od prijašnjih generacija. Bočica otkriva svoju složenost, oblikovanu suptilnim uklesanim uzrokom koji se proteže od vrata do čepa a sastoji se od sastavljene teksture sitnih prizmi, dajući joj skladan oblik. Oslikana posebnim svjetlucavim lakom, odražava svjetlo kao i Ferragamovu duboku strast za visokokvalitetnim materijalima, onih koji se mogu izraditi iz prirodnog, sirovog stanja u jedinstveni, dragocjeni objekt kroz obrtničku genijalnost i kreativnost.

Kampanja: Suki Waterhouse i Ellen von Unwerth

Glavnu ulogu u ultra-ženskoj kampanji ima poznati model i glumica Suki Waterhouse kao lice mirisa. Međunarodna jetseterica i mlada žena svestranog talenta, utjelovljuje strastven i živahni duh Amo Ferragamo mirisa.

Iza kamere postoji još jedna izuzetna žena: Ellen von Unwerth, fotograf i interpretator ženstvenosti par excellence.

Kampanja je snimljena u Firenci – gradu u kojem se nalazi Maison Salvatore Ferragamo. To je oda ljepoti, ljubavi prema životu predstavljena u privlačnoj i izvanrednoj priči s mnogim epizodama u kojima Suki Waterhouse govori ono što voli i što žene danas vole.

Edp 30ml                              412,100kn
Edp 50ml                              599,00kn

Ostavite komentar