Ageness Beauty Institut priprema radionicu ELEMIS Superfood skincare od 19. do 24. ožujka

Kako bi proslavio pokretanje novog vegan friendly ELEMIS Superfood skincare sistema, Ageness Beauty Institut će održati ekskluzivni event koji je u službi ljepote i njege kože.

Elemis Superfood Pro Radiance Event u Ageness Beauty Institutu se održava od 19.03 – 24.03. tijekom kojih će detaljno predstaviti ELEMIS Superfood skincare sistem. Nahranite i hidratizirajte kožu nakon ove oštre zime s 30 minutnim Elemis tretmanom te isprobajte novi Elemis skincare sistemauz ekskluzivni popust od 15%.

Superfood Pro Radiance Event 19.03 – 24.03. 2018

Specijalno dizajnirani Elemis tretman Superfood Pro-Radiance facial osmišljen je za intuitivno njegovanje i  tretiranje vaše kože. Vaš Elemis stručnjak će napraviti lifestyle konzultacije, uz detaljnu analizu vaše kože pomoću posebnog aparata za mjerenje postotka vlage i masnoće. Tretman osigurava postizanje sjajnih rezultata u najkraćem vremenu. Osvježite i regenerirajte kožu ovim masažnim tretmanom, uz besplatne konzultacije kako biste osigurali željene rezultate, koje odgovaraju specifičnim potrebama vaše kože.

Prijavi se za 25 min Superfood Pro-Radiance facial po promotivnoj  cijeni od 130 kn.

Baš kao što vaše tijelo treba zdravu ravnotežu hranjivih nutrijenata radi optimalnog zdravlja, to isto treba i vaša koža. Dođite i budite prvi koji će isprobati  novu Elemis Superfood liniju koja se sastoji od sredstva za čišćenje, dnevne kreme i noćne kreme, uz Elemis Superfood ulje  svjedočite snazi 9 Superfooda koji se koriste u ovim Elemis proizvodima.

Pročitajte više na linku http://ageness.com.hr/superfood-pro-radiance-event/

Ubrzani način života, nepravilna prehrana i pušenje ne ostavljaju posljedice samo na našem zdravlju i organizmu, nego također i na našoj koži.

“U užurbanom rasporedu koji je ‘standard’ kod većine nas, već dugo nisam pronašla vremena za sebe, a kamoli za njegu lica i tijela misleći da to mogu vječno odgađati. Konstantan stres na poslu u kombinaciji s jako niskim temperaturama, učinili su moju kožu hrapavom i beživotnom.”

Tijekom kliničkih istraživanja, ovi profesionalni tretmani napravljeni su na uzorku od 30 žena u dobi između 40 i 75 godina koje su na vodećim pozicijama i stres im je svakodnevica. Već nakon prvog od 6 preporučenih tretmana, osjetile su značajnu razliku. Osim što povećavaju hidrataciju, ovi tretmani pridonose elastičnosti i čvrstoći kože.

SUPERFOOD PRO-RADIANCE tretman lica je posebno dizajniran za klijente koji su pod velikim dozama stresa, a čija je koža siva i beživotna. Superfood Pro-Radiance tretman je bogat superfood sastojcima te esencijalnim mineralima namijenjenima da obnove i regeneriraju opuštene, sive, beživotne kože koja je pod stresom.

Bogata superfood sastojcima, esencijalnim mineralima i elementima u tragovima: magnezij, kalij, cink, vitamin A i E formiraju mineralnu vojsku aktivnih tvari kako bi obnovili umornu, iscrpljenu i beživotnu kožu. Amino aktivna maska pomaže u vraćanju izgubljene vlage, dubinski njeguje, detoksicira i puni kožu snažnim, energizirajućim hranjivim sastojcima. Ostavlja kožu, punijom, blistavom, osvježenom i zdravijom.

Beživotna siva koža nakon toga nije samo energizirana i detoksicirana već dobiva poseban sjaj ako se tretira ovim bogatim superfood boost tretmanom.

Elemis tretmani posebni su još po tome što ne dobijete samo klasičnu njegu lica nego i masažu lica i vrata što je dodatna prednost zašto bih uvijek odabrala upravo ove tretmane.

Znate ono kada imate osjećaj da bi mogli poletjeti?! Upravo tako sam se osjećala nakon tretmana, odmorno i opušteno kao da sam provela vikend u nekim termama.

SUPERFOOD PRO-RADIANCE tretman lica je namijenjen:

  • Reaktivnoj koži slabijeg imuniteta
  • Sivoj beživotnoj koži
  • Koži koja je pod stresom
  • Koži kojoj je potrebna detoksikacija

PREDNOSTI SUPERFOOD PRO-RADIANCE tretmana lica

  • Uspostavlja i podiže vitalnu razinu vlage u koži
  • Osigurava neophodne hranjive sastojke te svjež, živahan izgled kože
  • Potiče regeneraciju stanica kože
  • Oksigenizira kožu
  • Smiruje i dubinski hrani stanice
  • Koža izgleda zdravije, svježe i mlađe

Kako bi proslavio pokretanje novog vegan friendly ELEMIS Superfood skincare sistema, Ageness Beauty Institut će održati ekskluzivni event koji je u službi ljepote i njege kože.

Više informacija saznajte na http://ageness.com.hr/superfood-pro-radiance-event/

Autor: Sanja Buinjac, vlasnica Ageness Beauty Instituta, kozmetičarka po struci, wellness-koordinatorica, edukatorica za učilište Vimal u području wellness-masaža, tretmana lica i tijela te standarda i protokola u wellnessu. Godinama posvećena učenju i usavršavanju različitih metoda, tehnika i protokola za tretmane i dijagnostiku lica i tijela.

21.03.2018. – Dobitnica ELEMIS Superfood skincare u darivanju objavljenom 19. ožujka je Marina Marček. Molimo dobitnicu da se javi u inbox.

 

Ostavite komentar