adidas Ocean Storm stvoren za vladare Maksimirskog travnjaka

adidas za igru bez granica!

05.08. 2017. – Igrači Dinama među prvima su dobili priliku isprobati Ocean Storm – novu kolekciju revolucionarnih adidas kopački s kojima adidas Football upotpunjuje svoju revolucionarnu ACE i X te novu NEMEZIZ liniju.

Ćorić, Antolić, Olmo i Gojak zahvaljujući svojim novim adidas Ocean Storm ACE 17.1. i X 17.1. kopačkama iskusit će jedinstven osjećaj potpore, stabilnosti i prilagodljivosti u bilo kojoj situaciji na terenu i protiv bilo kojeg protivnika.

Ocean Storm ACE 17.1. model dolazi u upečatljivim tamnoplavim i tirkizno plavim nijansama s klasičnim prepoznatljivim adidas prugama u bijeloj boji. Zahvaljujući inovativnom PURECUT SOCK sistemu i PRIMEKNIT gornjištu kopačka se prilagođava stopalu  i osigurava potpunu stabilnost te maksimalnu učinkovitost. Za još bolji povrat energije u potplat kopačke ugrađena je inovativna adidas BOOST tehnologija.

NON STOP GRIP (NSG) tehnologija uz PURECUT SOCK sistem omogućava igraču slobodu pokreta. SPRINTFRAME vanjski potplat osigurava stabilnost potrebnu kod brze promjene smjera kretanja.

Ocean Storm izdanje dobio je i adidas NEMEZIZ 17.1. model koji dolazi u tamnoplavim i tirkiznim nijansama, a inspirirana je ritualima omotavanja trakom koje su u antičko doba prakticirali borci, a ista se koristi i u sportu te plesu za stabiliziranje zglobova i mišića te sprječavanje ozljeda.

TORSINOFRAME, inovativnan lagani okvir kopačke, u kombinaciji s TORSIONRIBS tehnologijom zadržava prilagodljivost kopačke stopalu za postizanje lakoće i okretnosti pri čemu je stopalo fiksirano AGILITYKNIT 2.0. tehnologijom koja prilagođava kopačku stopalu pri kompleksnim kretnjama igrača.

Ocean Storm kolekcija se osim Stadium modela sastoji i od Cage i Street modela kopački za sve one koji žele iskusiti kopačke izrađene vrhunskom tehnologijom i izvan nogometnog terena.

Kolekciju Ocean Storm možete pronaći u adidas shopovima diljem Hrvatske kao i kod odabranih partnera po preporučenim MPC cijenama od 1699 – 2499kn ovisno o modelu.

Midas Widget

Ostavite komentar