8 knjiga koje morate pročitati prije nego naprave film po njima!

Većina naših omiljenih filmova temelje se na genijalnim romanima. Vrlo je vjerojatno da će neki bestselleri i ove godine postati ekranizacija u 2019. godini.

U nastavku donosimo 8 romana koji bi mogli poslužti za filmsku radnju!

The Rhythm Section by Mark Burnell

Žena slomljenog srca traži osvetu protiv onih koji su orkestrirali avionsku nesreću koja je ubila cijelu njenu obitelj.

The Goldfinch by Donna Tartt

Dječaka u New Yorku preuzela je bogata obitelj iz Upper East Sidea nakon što je njegova majka ubijena u bombaškom napadu u Metropolitan muzeju umjetnosti.

All the Bright Places by Jennifer Niven

Priča o Violeti i Theodoru, koji se susreću i zauvijek mijenjaju život jednan drugome. Dok se bore s emocionalnim i fizičkim ožiljcima svoje prošlosti, otkrivaju da čak i najmanji trenutci mogu značiti nešto.

The Woman in the Window by A.J. Finn

Agorafobična žena koja živi sama u New Yorku počinje špijunirati svoje nove susjede kako bi na kraju i sama svjedočila uznemirujućem činu nasilja.

Artemis Fowl by Eoin Colfer

Artemis Fowl II, mladi irski kriminalni organizator, otima službenu osobu LEPrecona Holly Short za otkupninu kako bi financirao potragu za svojim nestalim ocem.

Pet Sematary by Stephen King

Louis Creed i njegova obitelj preselili su se u ruralni krajolik, gdje su uskoro otkrili u blizini jezivo groblje za ljubimce. Nakon što je njihova mačka tragično ubijena, sahranili su je na misterioznom groblju – što definitivno ne izgleda kako se čini.

The Kitchen by Olly Masters and Ming Doyle

Žene gangstera iz New Yorka u Hell’s Kitchen-u sedamdesetih godina nastavljaju muževim stopama nakon što im muževi završe u zatvoru.

The Turning by Henry James

Mladu guvernernanticu angažira čovjek koji je postao odgovoran za svog mladog nećaka i nećakinju nakon smrti njihovih roditelja.

Izvor: Cover Style

 

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar