7 znakova koji vam govore da ste našli svoju srodnu dušu!

Srodna duša se ne nalazi, onda se prepoznaje.

Netko s kim smo povezani vrlo duboko na duhovnoj i energetskoj razini nazivamo srodnom dušom. I kada sretnete takvu osobu, nekako se čini da su se sve kockice posložile baš kako treba u vašem životu. Međutim, ponekada se dogodi da ljudi ne prepoznaju tu osobu i jednostavno ne znaju pročitati znakove.

Evo na kojih 7 znakova trebate obratiti pozornost ako želite biti sigurni da je osoba pored vas vaša srodna duša!

  1. Osjećate Déjà vu – kada se sretnete imate osjećaj kao da ste to već doživjeli u nekom drugom vremenu. Imate osjećaj koji ne možete u potpunosti razumjeti jer ste duhovno povezani zauvijek (u svakom životu).
  2. Osjetili ste instantnu povezanost – ponekada treba proći neko vrijeme da se s nekim povežete i da postanete bliski, ali to nije slučaj sa vašom srodnom dušom s kojom osjećate da se poznajete oduvijek.
  3. Osjećate slobodu da budete svoji – ponekada se osjećamo vrlo nesigurno da izrazimo svoje stavove, pred nekim ljudima skrivamo svoje prave osjećaje, dok se pred srodnom dušom osjećamo skroz ugodno da budemo baš takvi kakvi jesmo.
  4. Imate slične ili iste ciljeve – imate istu sudbinu i logično je da ‘ganjate iste snove’.
  5. Kao da se znate oduvijek! Mogli biste se zakleti da se znate ‘odprije’. Ponekad vam čak može pasti na pamet da se znate iz nekog prošlog života. Osjećate bliskost koju ne osjećate prema drugim ljudima tek kada ih upoznate.
  6. Razumijete se bez da si išta kažete! Kao da dijelite neki tajni jezik telepatije. Ne trebaju vam riječi da komunicirate, razumijete se kroz pokret, gestikulaciju, poglede, čak i tišinu.
  7. Vaš život je dobio smisao i ide na bolje! Otkad ste sreli svoju srodnu dušu, vaš život se počeo mjenjati na bolje, a vi kao osoba se razvijate na višim nivoima.

Ako još niste upoznali svoju srodnu dušu, ne očajavajte jer suđeno vam je da se sretnete. Doći će kada bude pravo vrijeme. A kada je napokon sretnete, upoznat ćete cijeli novi svijet, a do tada držite oči širom otvorene!

Izvor: Cover Style

Midas Widget

Ostavite komentar