7 tajni bračnih parova za fantastičan seksualni život!

Kako rasplamsati strasti kod bračnih parova?

Evo što rade oni uspješni:

Oni nastavljaju koketirati!

Možda se pitate, kako mogu koketirati s osobom koja je upravo svjedočila da sam pojela cijelu pizzu sama? Ali radi se o tome da su parovi koji su dugo vremena zajedno vidjeli jedni druge u najgorim situacijama, zato se opustite! Povratak flertu pravi je način da začinite vaš ljubavni život, osvježite i donesete neke nove uzbudljive vibre! Pošaljite mu sexy poruku dok je na poslu (nije to samo za milenijce), podragajte ga po bedru i zadržite se tamo malo duže i to dok ste na večeri sa svekrvom i svekrom.Iznenaditi ćete se koliko to može biti uzbudljivo!

Zabilježite si vrijeme za ‘TO’!

Ovo vam se može činiti malo čudno da si zapisujete u kalendar ‘sexy vrijeme’ u 16:30, ali život je toliko brz i kako moramo zapisati kad imamo sastanak, kad imamo roditeljski i ostale obaveze, tako moramo u svom rasporedu naći vrijeme i za ‘TO’.

Oni ne forsiraju sex prije spavanja

Previše ste umorni nakon 10 sati rada? Tko je rekao da se seks mora nužno  događati prije spavanja? Bitno je da pronađete vrijeme koje vam odgovara. Ako to volite raditi ujutro, zašto ne? Odličan početak dana!

Izmjenjuju se!

Nemojte upadati u nekakve obrasce! Samo zato što je vaš suprug obično onaj koji inicira stvari, ne znači da mora uvijek on upravljati brodom. Razbijte monotoniju i ponekad ga iznenadite! 

Oni eksplicitno razgovaraju o tome!

Razgovarati o seksu sa svojim suprugom, nije tabu, to samo govori o vašem  zdravom odnosu. Poslušajte se, iskomunicirajte vaše želje i probajte jedno drugogm udovoljiti.

Vode brigu o učestalosti seksa!

Sigurni smo da ne drže takve informacije na kuhinjskoj ploči (barem se nadamo), ali znaju koliko često konzumiraju seks i to im je pokazatelj i za sve druge stvari koje se događaju u vezi. Ako ste ovaj mjesec malo zakazali, razgovarajte o tome.

Čine to čak i ako nisu baš raspoloženi u tom trenutku!

Seks potiče seks. Mnogi parovi otkrivaju da ako ponekad imaju spolni odnos s partnerom čak i ako tada nisu raspoloženi, to ih podsjeti da im se sviđa seks. Tijelo reagira s poplavom kemikalija u mozgu i drugim promjenama koje mogu pomoći. To je kao prirodna viagra za vaš seksualni život.

Mi volimo jednostavna rješenja, a vi?

Midas Widget

Ostavite komentar