6 stvari koje muškarci obožavaju kod žena!

Od postajanja dominantnima pa sve do nazivanja njegove muškosti samo su neki od načina kako ćete pridobiti svog partnera među plahtama! Evo što muškarci potajno žele.

Dok mnoge žene žele isprobati nove stvari u spavaćoj sobi, često se boje pitati partnera što želi. Ne trebate birnuti da su sve njihove želje inspirirane porno filmovima, postoji dosta prilično ‘običnih’ stvari koje oni potajno žele. Mnogi ih jednostavno neće tražiti obično zato što misle da će to zvučati glupo. Evo šest stvari za koje postoji velika vjerojatnost da žele da ih učinite …

Tajna seksualna žudnja br. 1

Žele da preuzmete vodstvo. Mnogi muškarci mrze kada stalno moraju sami inicirati seks. Na kraju osjećaju da vrše pritisak na partnericu. Oni stvarno žele da suptilno nagovijestite da ste raspoloženi. Ili direktno da im priđete i date do znanja da ih želite sada!

Tajna seksualna želja br 2.

Muškarci obožavaju  da ih ‘boostate’ u spavaćoj sobi. Da, i oni žele hrpu komplimenata tijekom svog djela! Recite mu kako vam se sviđa kada vas preokrene ili kad vas strastveno poljubi.

Tajna seksualna žudnja br.3

Poštujte ga ako šute tijekom seksa. Neki ljudi, kada se koncentriraju na dostizanje vrhunca, utihnu. I u ovom trenutku vjerojatno žele i da vi utihnete. Neki trebaju intenzivnu koncentraciju neposredno prije vrhunca. To je samo mit da žele da vi pjevušite, ‘još, još, još dušo!’ tijekom seksa.

Tajna seksualna žudnja br. 4

Zabavite se nadimkom njihove muškosti. Najviše vole kada im dajete seksi nadimke za njihovu muškost kao što su ‘čekić’ ili ‘Kapetan’. Saznajte kako oni sebe vide seksualno. Priznajte mu da je on za vas sex bomba!

Tajna seksualna žudnja br. 5

Ne budite izravni ako nisu u očekivanom trenutku nisu postigli erekciju. Mnogi mrze kada želite imati ozbiljan razgovor na tu temu u trenutku kada su doživjeli neuspjeh. Ohladite se i razgovarajte o tome kasnije.

Tajna seksualna želja br.6

Razmislite o njihovom analnom zadovoljstvu. Mnogi su priznali da potajno žele malo ‘stimulacije prostate’ ili tijekom predigre ili punog seksa. To je potpuni mit da ima gay sklonosti ako želi stimulaciju prostate. To daje mega-moćne orgazme i pravi se dečki probude.

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar