6 stvari koje morate znati prije nego odete na ‘date’ sa nekim tko je rak u horoskopskom znaku!

Ako se uspijete nositi sa njihovim lošim osobinama, dobiti ćete više ljubavi nego uz bilo koji drugi znak!

Rakovi su poznati po tome da su najemotivniji znak u zodijaku. Međutim nije sve tako savršeno kako se čini, zato saznajte njihove dobre i loše osobine.

Za sve one koji su već zaljubljeni u nekoga u znaku raka ili se počinju zaljubljivati, donosimo 6 bitnih stvari koje morate znati o njima!

  1. Poznati su po ćudljivosti – s tim se morate pomiriti. U jednom trenutku se smiju, u drugom plaču, a za 5 minuta su bijesni i jednostavno si ne mogu pomoći.
  2. Prilično su tvrdoglavi – da im savršeno argumentirate svoj stav, oni će se najvjerojatnije ipak držati svog uvjerenja. Međutim, kada se ‘prašina slegne’ i kad stignu razmisliti o svemu, shvatiti će da su bili u krivu i ispričati će vam se.
  3. Ponašaju se zaštitnički i vrlo su lojalni – obitelj i prijatelji su im na prvom mjestu i biti će uz njih pod svaku cijenu. Bez obzira koliko se mogu doimati plašljivo i nježno, kad treba obraniti nekoga do koga im je stalo, zasukati će rukave i bez problema pokazati zube. Čak će biti borbeniji za nekoga tko im je drag nego za sebe.
  4. Sve analiziraju – misle o svemu. Razmišljaju o mogućem ishodu, lošoj odluci, o nečemu što je netko rekao ili bi mogao reći, sve do te mjere da čak planiraju i razgovor koji se tek treba dogoditi. Ne zavarajte se njihovom šutnjom, ako odu bez ijedne riječi, vjerojatno analiziraju svaku vašu riječ koja je izašla iz vaših usta.
  5. Znaju zamjerati – ako ste ih uvrijedili prije 7 godina, varate se ako mislite da su to zaboravili. I ne samo to, vjerojatno pamte i kako ste bili obučeni, gdje se to dogodilo, na koji način ste im rekli, pa čak se sjećaju i vremenske prognoze. Oni nisu stara gunđala i nisu ogorčeni, ali vrlo brzo im se vrati sjećanje ukoliko dođe do prepirke ili ih na bilo koji način uznemirite.
  6. Voljet će vas najviše na svijetu – bez obzira na ćudljivost i pretjeranu osjetljivost, oni kad vole, vole na ‘najjače’. Prema osobama do kojih im je stalo gaje veliku ljubav i poštovanje.

Izvor: Cover Style

Midas Widget

Ostavite komentar